Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bir Karafatmanın Günlüğünden

Bir Karafatmanın Günlüğünden
0
73

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Bir Karafatmanın Günlüğünden Bir Karafatmanın Günlüğünden Dün gece yeniden ölümle burun buruna geldimKendime bir hasar geleceginden degil ama karimCemile ne yapar daha sonra Biz aksam yemegimizi genelde saat 1112 gibi yerdik,lakin ev sahiplerimizin misafiri geldiginden geç vakitlere değin oturup yatmadilarNeyse ancak konuklarin gitmesiyle birlikte uykuya daldilar Bir süre ortaligin sakinlesmesini bekleyip, yiyecek toplamaya basladim Bugün misafirler geldigi için menü fazla zengindiPasta ve börek kirintilarina bayiliriz Her neyse ben nevaleyi toplarken birden mutfagin isigi yandi ve Aaaaaa! Karafatmadiye bir ses duydumSalak adam, ben bir erkegim Fatma da nereden çiktiBenim adim IsmailBöyle seyler delikanliyi bozar Hadi beni karimla karistirdin diyelim Sen ne Değin ürkek bir adamsin Benim kaç katim büyüklügünde olmana ragmen bu bagiris da ne böyle? O dehşet sesin kesilmesiyle birlikte, sanki ben ona bir sey yapmisim gibi beni kovalamaya basladi Inanin böylece da uyarı ediyorum, tabak, çanak,kadeh üstünde dolasmamaya çünkü bu dingilin karisi fazla dikkatli Bazen diyorum fakat Bu giciklarin misafiri geldiginde git ortalarda dolas böylelikle utanilacak duruma düssünler Fakat yapamiyorum iste Ne olursa olsun,ekmek yedigin tekneye fena gözle bakmamak gerekir Ben eve geldigim birincil yillari hatirliyorum da ne güzeldi o günler Rahmetli kayinbabam ve kayinvalidem beni evlerine kabul etmislerdi O zamanlar rahattik, çünkü ev sahibimiz Riza amca kördü Bu sebeple evin her yerinde serbestçe dolasabiliyorduk Hatta Riza amcayla ayni sofrada yemek yedigimiz günlerde oldu Gerçi bizleri görebilseydi nasil davranirdi bilmem lakin o hep yüregimizde yasayacak Riza amcanin durumu böylece iyi sayilmazdi, memur emeklisiydi Bu evde rahmetli karisininmis, bu yüzden yiyecek konusunda bu dek pozitif seçenegimiz yoktu Lakin daha mutlu ve huzurluyduk Riza amca bir gün görünmez kazaya kurban gittiGerçi onun için tüm kazalar görünmezdi Riza amcanin topraga verildigi gün biz de oradaydikKarsi komsusu Osman Akıllı bey bize geldiginde ceketini asmisti Biz de bunu firsat bilip ceketin cebine girdik Ardindan Osman Akıllı beyle birlikte mezarliga dogru yola koyulduk Riza amcanin üç tane oglu vardi lakin bugüne dek yalnızca nüfusta gözüküyorlardi Hayirsizlar daha birincil günden evi satisa çikardilarEvi su anda oturan adam ve karisi satin aldi Eve bacak basmalariyla kayinbabam ve kayinvalidemi öldürmeleri bir olduAdam sonra igrenerek cansiz bedenleri kagida sararak çöpe atti Benzeri kendisi çok temizmis gibi Halbuki tuvaletten çiktiktan sonradan ellerini yikamadigina tekrar tekrar sahit oldum Simdilerde kendine üstünde rahmetli kayinvalidemin devlete ait olan bir hap almis, defalarca üzerimize sıkıp duruyor Kayinvalidem Sultan hanim gençliginde fotomodel oldugu için bu nesil ilaçlarin üstünde resmi bulunuyor Hatta bir iki filminde de oynamisti Lakin evlenince mecburen birakti Çünkü kayinbabam tam bir Osmanli erkegiydi Bugüne dek rahmetli Riza amcanin anisina bu evde oturduk, artik daha fazla dayanacak halimiz kalmadi Ese dosta haber saldik Kendimize tarafından bir konut bulur bulmaz tasinacagiz buradan Belki de sizin evinize yerlesiriz hayat bu kesin mi olur?:heh:​  

858,505Konular
982,771Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt