Bir kelebeğin kalbinden gördüklerim 1549083728 1549083728 birkelebeginkalbindengorduklerim5c552455d2869birkelebeginkalbindengorduklerim5c552455d2869 http:img222imageshackusimg2228523010612700700nlzm3wlmj7vh5 Bir kelebeğin kalbinden gördüklerim korkusuzca daldırmışken avuçlarımı sevdanın közüne tutuşmuştu etap uçlarım usulca farkında olan olamadığım sendin fiilen, uçurumun kenarına tüneyen kanatsız bir kuş gibi sonsuzluğa açmıştım gözlerimi, boşluğa çizilen bu harita parmak uçlarımdan sana açılan bir labirentti yaşamak acısı bana yetti ruhumu çarmıha geren yalnızlıkta karanlığı soyuyordum gözbebeklerinden seni andıkça bir acayip oluyordum anlıyordum, tek karoser yetermiş aşkın körelttiği bir bıçağın sırtında yeşeren iki yüreğe sukunetin kadehinden sevdayı yudumlamak için yaşamaya bile değermiş, ama baharı kim hapsetti pandoranın kutusuna ve kim çaldı gözyaşlarımı sessizce yakarışımın ellerini kesen cellat, beni de gömecek miydi ölümün avlusuna, , ? vadilerine susuzluk şırınga edilmiş bir resmin vahalarında esir kaldığım günden beri, yavaşça siliniyordu kalbimin duvarlarından ismin aşamıyordum engelleri, bir kelebeğin kalbinde çözülüyordum hissediyordum bir anın ne değin uzun olduğunu emiyordum yalnızlıklarını bütün kozaların sonsuz bir şarkıda neyin hatalı olduğunu vücudumun son zerresi tükendiğinde anlıyordum