Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

bir kız nasıl geri kazanılır

bir kız nasıl geri kazanılır
0
92

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
bir kız nasıl geri kazanılır fazla fena aşığım, seviyorum lakin onu fazla kırdım, siz de bayansınız size o yüzden yazıyorum, bir kız nasıl geri kazanılır ne yapmam gerek, lütfen destek edin çok acı çekiyorumbirkiznasilgerikazanilir5c5a1bf637bc7alt :( Frown :(birkiznasilgerikazanilir5c5a1bf637bc7alt :( Frown :(  

Similar threads

Bir Kadının Kalbi Nasıl Kazanılır bir erkek 10 günde nasıl kazanılır bir kadının kalbi nasıl kazanılır tıp kadınların güveni kadının güveni Rüyalarınızdaki kadını en nihayetinde bulduğunuzu düşünüyorsunuz Fakat onun sizden hoşlanıp hoşlanmadığından belirlenmiş değilsiniz Hemen en zorlama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
vazgeçemediğim sevgi itiraf ediyorum erkek arkadaşımı çoook seviyorumvazgecemedigimsevgi5c51ab5fda76balt fazla dostça olduğum bir erkek aradaşım vardı onu yakın bir kız arkadaşımla tanıştırdım nasıl olduysa sevgili oldular fazla mutlulardı Ya da ben böylece sandım Kız arkadaşım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
hata nerde??? içim acıyor meleklerim içimofff!!! bugün sevdiğim adamın arkamdan yaptıgı işleri ögrendim bildiğiniz gibi bir dersanem var olmaz olsunhatanerde5c51a3fb85f83alt :( Frown :( neyse bugün gittim dersaneye bir kız var benim yakın arkadaşımmegerse bu kız sevdiğim adamın komşusuymuş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
lütfen yadım fazla kararsızım:( mrb arkadaşlaryina anlatack kmsem olmadığı için brdayım baya uzun olcak o yzden ilgilenmeyeblrsinz lakin çoktan çok tşk ederim o dost olduğum iki kişyle derdi sorunu varhemde affedilmeyecek suçlar yaptılar diğerlerine karşıbnm onların yanında yer almamla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
sizce ne yapmalıyım? meraba arkadaşlar aranıza yeni katıldımsizceneyapmaliyim5c519f62c5777alt Kafamı kurcalayan biçok şey var sizin yardımınıza ihtiyacım varsizceneyapmaliyim5c519f62c5777alt :( Frown :( 2yıllık bir ilşkim var 17 yaşındayımOnu fazla seviyorum ilk başlarda yalnızca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
858,496Konular
982,159Mesajlar
30,101Kullanıcılar
omerdemir1Son üye
Üst Alt