Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bir kız sevdim lakin

Bir kız sevdim lakin
0
232

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar sorum şu biz liseliyiz ayrıca sevdigim kız keza ben ama sevdiğim kızda birazcık kaşarlık var ama kız ahali hakkında herşeyi söylüyor şöyle yapmış böyle elletmiş filan fakat ben onu cok seviyorum hemen okulu bıraktı o ben devam ediyorum bulundugumuz semtte bir kuaförde işe başladı ne yapıyım neler deniyim makara yapmadan cevaplarsanız

Similar threads

yha acilen kız pas veriyo nası pass filan demeyin seviyo onun bana ilgi duymaya başlaması 2 hafta oluyor ve son 3 gündür yer arıyorum kız katiyen tek gezmiyor öneri edecem daha edemedim lise 1 deyim cuma oldu mektep bitti lakin ben 1 hafta okula gidemiyecem cok feci son gunlerde soğumaya basladı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Efendiler bayanlar bir sorum var Bir kız var bana cok yakın davranıyorServisteyiz ben birincil binenlerdenim işte gidiyorum en arkaya oturuyorum o kızda ta gelip yanıma oturuyor benle muhabbet kurmaya çalışıyor tenefüslerde beni keserken 5 6kere yakaladım durduk yere nbr burak benimle niye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
bi qün arkadaşlarla mahde oturuyoduk top falan oynuyoduk Sona bizim mahnin ççkları gelmiştir içlernden hepsinin tanıyordum lakin qözüme bi ççk takılmıstı ve birincil dfa görmştm yeniydi qaliba bizim mahede fazla etkilenmiştim gerçektende Sona özqüre sorum arkime o ççk kmdi fln die ' engin '...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Yine ben arkadaşlar bi ara sevdiğim kızla çıkamıyorum diye konu açmıştım bilmeyenleriçin özetliyim zamanında bi kızla çıktım 2 sene önce 1 hafta çıkıp kızdan ayrıldım 2 yıl sonradan yani şmdi kızla aynı okuldayız lise3 ben bunla konuştum baştan deneyelim filan diye bu kere ayrılmıcaz ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Ben hayatımda Lise 2 de bir kız sevdim Fakat fazla seviyordum Dünyalar dek Gözlerinin rengi yeşildi Çok seviyordum Buraya yazmakla anlatamam Lise 2 de ona sevdiğimi söyledim 3 hafta daha sonra Konuştuk ettik 4 gün çıktık 12 Mayıs Perşembe 16 Mayıs Pazartesi 2019 Benden ayrılma sebebi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
858,497Konular
982,125Mesajlar
30,082Kullanıcılar
SEDATcan2525Son üye
Üst Alt