Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

bir kız tanışmaktan neden utanır

bir kız tanışmaktan neden utanır
0
174

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
yine ben tekrar bir kız bu sefer tanımadığım birisi olduğu için sormaya karar verdim benim arkadaşımın (bölümden fazla cana yakın olduğum bir arkadaşım) arkadaşı oluyor kendisi ve benzer yörenin insanlarıyız o kızla o rizeli ben giresunluyum kız böyle ayrı bir tatlılığı varmış pek diyor arkadaşım benden falan bahsetmiş işte aynı yöreden o da senin gibi karadenizli falan diye bahsetmiş bu rizeli kız da olur tanışırız gibi yeniden söylemiş daima sonra arkadaşım bana bu arkadaşından falan bahsetti kız bildiğin bütün karadeniz kızı vurgu falan yapıyormuş (ben giresun türkçesi konuşuyorum şive yok) valla ben fazla severim böylece insanları bunu neden aşk doktoruna açtım bilemiyorum da kız sonradan benim arkadaşıma şöyle demiş '' utanıyorum '' diye benim arkadaşım da '' ne var bunda sevgili olacak değilsiniz ya '' demiş ben de aynı şekilde düşünüyorum sadece ahbap olmak istiyorum telefonda bile söyledim fakat kız olmaz diyor tek sebebi mahçup olmak naza mı çekiyor anlamadım beyler bu kızın eşkalini alıp arkadaşımdan okulda karşısına da çıkabilirim tecavüzcü sapık damgası yerim diye korkuyorum açık konuşmak gerekirse

Similar threads

merhaba arkadaşlar,olayı anlatim bir kız var bir aralar seviyordum ama daha sonra soğudum başkasını falan buldum,kızla çok yakın dost olduk faceden falan konuşuyoruz sürekli bu kız çıkmaya başladı 3 hafta önce falan lakin ben kıza sevdiğimi söylediğim 23 ay falan olduher neyse kız ark dedi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Birisinden hoşlanıyordum kız olduğu sınıfta tanıdıgım bir kız arkadaşım vardı ondan ismini falan aldım işte aldığım günün ertesi günü kıza demiş işte bu senden hoşlanıyor falan kız da beni görmek istedi o günde okulda dışarıdaydım böylece, gelsin tanışsın dedi ben gidemedim yanına facebook mesaj...
Cevaplar
0
Görüntüleme
192
Arkadaşlar ilk olarak meraba diyerek başlıyım Acilen benim herşeyim dediğim bir dostum var arkadaşım herşeyimizi biliyoduk bunla o beni fazla seviyor ben onu 3 aydır çok samimiyiz Birbirimizin kimi sevdiğini falan biliyorduk ardındaki ben sevdiğimi unuttum onu sevmeye başladım yani fazla güzel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
İçimi kemiren bu olayı size açıklama yapmak istiyorum Sizlerden destek istiyorum lütfen yardımınız gerekli içim hiç kuytu değil Kız arkadaşımla 15 yıllık bir birlikteliğimiz var Kız arkadaşım şuan lise son ben ise üniversite 1 de başka şehirde okuyorum Kız arkadaşım köyde oturuyor ailesi ve köy...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Merhaba arkadaşlar; Bundan takriben 1 ay öncesinde kız arkadaşım ile ayrılmıştık, aynı günün sabahına, benim ilkokuldan sevdiğim kız faceden beni eklemişti, (yine de ben onu senelerdir arıyordum faceden ama bulamamıştım, yeni açmış facesini ve arkadaşlarının arkadaşlarından beni görüp eklemiş)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
858,477Konular
981,295Mesajlar
29,562Kullanıcılar
omaromarcanSon üye
Üst Alt