iltasyazilim
FD Üye
yine ben tekrar bir kız bu sefer tanımadığım birisi olduğu için sormaya karar verdim benim arkadaşımın (bölümden fazla cana yakın olduğum bir arkadaşım) arkadaşı oluyor kendisi ve benzer yörenin insanlarıyız o kızla o rizeli ben giresunluyum kız böyle ayrı bir tatlılığı varmış pek diyor arkadaşım benden falan bahsetmiş işte aynı yöreden o da senin gibi karadenizli falan diye bahsetmiş bu rizeli kız da olur tanışırız gibi yeniden söylemiş daima sonra arkadaşım bana bu arkadaşından falan bahsetti kız bildiğin bütün karadeniz kızı vurgu falan yapıyormuş (ben giresun türkçesi konuşuyorum şive yok) valla ben fazla severim böylece insanları bunu neden aşk doktoruna açtım bilemiyorum da kız sonradan benim arkadaşıma şöyle demiş '' utanıyorum '' diye benim arkadaşım da '' ne var bunda sevgili olacak değilsiniz ya '' demiş ben de aynı şekilde düşünüyorum sadece ahbap olmak istiyorum telefonda bile söyledim fakat kız olmaz diyor tek sebebi mahçup olmak naza mı çekiyor anlamadım beyler bu kızın eşkalini alıp arkadaşımdan okulda karşısına da çıkabilirim tecavüzcü sapık damgası yerim diye korkuyorum açık konuşmak gerekirse