Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bir Kız Var

Bir Kız Var
0
195

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaslar facede dolasırken sınıfdan bi arkadasın fotograflarına bakarken bi kız dikkatimi cekti arkadaslık istegi gönderdim kabul etmiş nasıl çıkma teklifi ederim ne yapabilirim sizce bi teklif verin arkadaşlar

Similar threads

Hemen arkadaşlar bi kız var bizim okulda 1 yaş büyük bununla 5 ay konuştuk faceden işi ilerletmiştik fazla bi samimiydik canımlar falan filan işte sonradan bu bi ara benimle hiç konuşmadı msjlarıma cvp vermedi Neyse zaman gecince nedenii söyledi Neymiş benim niyetim kötüymüş Arkadaşı böylece...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
slm arkadaslar ben 11 e gidiyorum 10 sınıftan beri hoslandıgım bi kız varfarklı sinifta oherneyse ben bunu facede ekliyodum ekliyodum istegi yanitlamiyordu bileyariyil tatilinde kizi ekledim kbl ettikonusmaya basladikkizla ortak yanlarimiz var aslinda fakat kizi defalarca ben konusturmak zorunda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
arkadaslar faceden bir kızla konuşuyorduk facede tanıştık neyse sohbet ilerledi , hergün konuşuyorduk sohbet ediyorduk , ailevi durumlarını anlattı bana en özel şeyleri ben işte herkese anlatırmısın bunları dedim hayır dedi gülümsedi felan yani özet olarak özel hayatını anlattı baya bi neyse...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Baylar arkadaş bi kız ayarlamıştı bi önceki konudada bahsettim ama mevzu değişikti Hemen arkadaşlar arkadaşım bana bir kız ayarladı ve 2 gün once tanıştık ve dünde yani 3gün kıza dedi arkadaşım sana çıkma teklifi edicek diye benmde onayımla tabiCevaplar olumlu Neyse ben pazartesi çıkma teklifi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Merhaba arkadaşlar Ilk Olarak olayı kısa bi özetleyim Dersanede bi kız gördüm beğendim facede ekledimBugün oldu bu olayların tümü Kız kabul etti konuşmaya başladık baya uzun bi sohbet geçti aramızda Lakin en sonunda kız beni nerden buldun dedi bende bi arkadaşım adını filan söyledi bende...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
858,498Konular
982,028Mesajlar
30,009Kullanıcılar
hshahzjxhstzSon üye
Üst Alt