Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar facede dolasırken sınıfdan bi arkadasın fotograflarına bakarken bi kız dikkatimi cekti arkadaslık istegi gönderdim kabul etmiş nasıl çıkma teklifi ederim ne yapabilirim sizce bi teklif verin arkadaşlar
Hemen arkadaşlar bi kız var bizim okulda 1 yaş büyük bununla 5 ay konuştuk faceden işi ilerletmiştik fazla bi samimiydik canımlar falan filan işte sonradan bu bi ara benimle hiç konuşmadı msjlarıma cvp vermedi Neyse zaman gecince nedenii söyledi Neymiş benim niyetim kötüymüş Arkadaşı böylece...
slm arkadaslar ben 11 e gidiyorum 10 sınıftan beri hoslandıgım bi kız varfarklı sinifta oherneyse ben bunu facede ekliyodum ekliyodum istegi yanitlamiyordu bileyariyil tatilinde kizi ekledim kbl ettikonusmaya basladikkizla ortak yanlarimiz var aslinda fakat kizi defalarca ben konusturmak zorunda...
arkadaslar faceden bir kızla konuşuyorduk facede tanıştık
neyse sohbet ilerledi , hergün konuşuyorduk sohbet ediyorduk , ailevi durumlarını anlattı bana en özel şeyleri ben işte herkese anlatırmısın bunları dedim hayır dedi gülümsedi felan yani özet olarak özel hayatını anlattı baya bi
neyse...
Baylar arkadaş bi kız ayarlamıştı bi önceki konudada bahsettim ama mevzu değişikti Hemen arkadaşlar arkadaşım bana bir kız ayarladı ve 2 gün once tanıştık ve dünde yani 3gün kıza dedi arkadaşım sana çıkma teklifi edicek diye benmde onayımla tabiCevaplar olumlu Neyse ben pazartesi çıkma teklifi...
Merhaba arkadaşlar Ilk Olarak olayı kısa bi özetleyim Dersanede bi kız gördüm beğendim facede ekledimBugün oldu bu olayların tümü Kız kabul etti konuşmaya başladık baya uzun bi sohbet geçti aramızda Lakin en sonunda kız beni nerden buldun dedi bende bi arkadaşım adını filan söyledi bende...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.