Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bir kıza aşıktım fakat

Bir kıza aşıktım fakat
0
168

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba okuldan bir kıza aşık oldum,sahiden sevdim bayaSonra kızla tanışıp numarasını istedimBaya saat 12'lere dek mesajlaşmalarımız olduBu hergün bitmiş etmeye başladıAma okulda birazcık soğuk olmaya başladık birbirimizeSanırım iki tarafında çekingen olmasından kaynaklandıSonra bu kızın en yakın arkadaşı bana mesaj attı ve onun benden birazcık hoşlandığını söylediAma tamda duygularını anlayamadığını belirttiOkulda daha fazla irtibat kurmamı önerdiBöyle bir haber gelince bende sabahleyin okula kazanç gelmez onu dışarı çağırıdm biraz hava alıcam gelmek ister misin diyipO da geldi konuştuk bütün sabahtanSonra sırf onunla elde etmek için hiç alakam olmayan tango kursuna katıldımOrdada baya konuştukHerşey iyiye gidiyo derken ve ben bundan böyle onu sebdiğimi söylemek için süre geliyo derken benzer arkadaşından beni dost olarak görmeye başladığı mesajı geldiOysa fakat etrafta bizi sevgili sananlar bile olmuştuBu haberle yıkıldımSanırım başka birinden hoşlanmaya başlamışBunlar 2 ay önce yaşandı ve ben onla onun bu dengesizliğinden nedeniyle iyice iletişimi bi anda kestimAma bugün,2 ay sonra o bana nasılsın diye mesaj attıSadece bunu sordu bende iyiyim sen nasılsın dedim o da cevap verdi ve bittiBu kızı fazla sevmiştim lakin ne yapmaya çalıştığına hiçbir anlam veremiyorumSizce ne yapmalıyım?