Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bir kıza doğum günü için ne alınabilir/ne yapılabilir?

Bir kıza doğum günü için ne alınabilir/ne yapılabilir?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Sewgilinize en güzel goğumgünü hediyesi ne olurdu sizce?Kıza alınabilecek bişe olsun yaniGiyecek olmaz, bi yere yemeğe götürmek olmaz, çiçek felan olmaz, fazla pahalı olmadan bağlı ucuza da kaçmadan

Similar threads

Arkadaşla yaklaşık bir haftadır bir kız ile konuşuyorumGünlük arıyorum konuşuyoruz Bu gün annesine beni söylemiş Doğum günüme gelebilir mi diye Annesi de kabul etmiş Kimseyi kolay kolay kabul etmezmiş Fakat bana haber etmeden aniden söyledi şaşırdım Hiç de gitmek istemiyorum biraz mahçupluk var...
Cevaplar
0
Görüntüleme
175
arkadaşlar bundan 1 ay önce arkadaşların tawsiyesi we hoslandıgım icin bi kıza teklif ettim (kız allahı war cok güzel) neyse kabul etti cıkmaya felan basladık yan ben kıza soguk felan dawranıorum elimde olmadan yani bilmiorum bu işleri daha dogrusu kızı zorlamak üzmekte istemiorum bir gün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Arkadaşlar önceden bir kıza aşık olmuştum Malesef kızla çıkamamıştım, o istememişti Aradan uzun vakit geçti Hala da tamamiyle unutabilmiş değilim Doğum gününe yaklaşık 1,5 ay dek bir vakit var Ona anonim bir doğum günü hediyesi göndermek istiyorum Niçin diye sorarsanız, adımı bile duymak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Ilk Olarak Slm Simdi bn bir kaç defa paylastım çalıştığım yerdeki stajer kıza aşık olduğumu haberdar olan bilir Kız ona karşısında hislerimden haberdar değil Bu kızın doğum günü yaklaşıyor Bnmde bir bomba patlatmam gerekli Fiziki değeri yüksek bşy mi olsun; yahut manevi mi Lakin ne almam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Merhaba Arkadaşlar birazcık uzun olacak ama okuyan, takviye etmeye çalışan herkesten Allah razı olsun çoktan cok saolsunlar Arkadaşlar benim yaklaşık 15 ay öncesine değin aralıksız 2 aylık bir ilişkim vardı kızla aynı sınıftaydık bulusuyoduk görüşüyorduk güzel gidiyordu her şey sonradan kız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt