Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bir kızdan hoşlanıyorum.Kız benden yaşça büyük.

Bir kızdan hoşlanıyorum.Kız benden yaşça büyük.
0
164

Similar threads

Merhaba arkadaşlarHoşlandığım bir kız varBu kız benden 3 yaş büyükBunun dışarıya hemen bir sorunum değil kızlaBenden 3 yaş büyük olması sorun olur mu?(Üniliyim)
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
Arkadaşlar aynı okuldayız kızlaBenden 1 yaş büyükAma yani doruk olarak falan ben daha uzunumneyse bu kız kendinden küçükleri azıcık çocuksu görüyor sanırım 1 yaş bile olsa o kızla ilgili herşeyi biliyorumsevgilisi yokmuşfakat o beni tanımıyorsadece facebook'da eklio eklemiştiyani ben bu kızın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Merhaba arkadaşlar sizin yardımınıza ihtiyacım var sizi sıkıştırmak istemem kısa ve öz yazıcam Hoşlandığım kız benden 1 yaş büyük 10sınıfta ben ise 9sınıftayım Okulda Rock grubumuz var orda bass gitarcıyım kız ise solist o kadar pek kızdan hoşlanmaya başladım Bugün bahçede oturduk bir takım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
kız benden bi yaş büyük!!! arkadaşlar kız benden büyük bu sizce bi sorun oluşturur mu??? aynıd dershanedeyz bn lise son o ise mezun bide bikaç küçüktefek taktik fln verirseniz sevinirim kızla daha tanışmadım öyle biraz bakışma faslı oldu böylece
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
arkadaşlar kız arkadaşım benden 4 yaş büyük evlenmeyi düşünüyoruz lakin yaş kafama takıldı sizce sorun yaşarmıyız? evliliğimiz bayağı olur mu? problem yaşarmıyız?
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
858,499Konular
982,579Mesajlar
30,341Kullanıcılar
ali0035Son üye
Üst Alt