Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlarHoşlandığım bir kız varBu kız benden 3 yaş büyükBunun dışarıya hemen bir sorunum değil kızlaBenden 3 yaş büyük olması sorun olur mu?(Üniliyim)
Arkadaşlar aynı okuldayız kızlaBenden 1 yaş büyükAma yani doruk olarak falan ben daha uzunumneyse bu kız kendinden küçükleri azıcık çocuksu görüyor sanırım 1 yaş bile olsa o kızla ilgili herşeyi biliyorumsevgilisi yokmuşfakat o beni tanımıyorsadece facebook'da eklio eklemiştiyani ben bu kızın...
Merhaba arkadaşlar sizin yardımınıza ihtiyacım var sizi sıkıştırmak istemem kısa ve öz yazıcam
Hoşlandığım kız benden 1 yaş büyük 10sınıfta ben ise 9sınıftayım Okulda Rock grubumuz var orda bass gitarcıyım kız ise solist o kadar pek kızdan hoşlanmaya başladım Bugün bahçede oturduk bir takım...
kız benden bi yaş büyük!!!
arkadaşlar kız benden büyük bu sizce bi sorun oluşturur mu???
aynıd dershanedeyz bn lise son o ise mezun
bide bikaç küçüktefek taktik fln verirseniz sevinirim
kızla daha tanışmadım
öyle biraz bakışma faslı oldu böylece
arkadaşlar kız arkadaşım benden 4 yaş büyük evlenmeyi düşünüyoruz lakin yaş kafama takıldı sizce sorun yaşarmıyız? evliliğimiz bayağı olur mu? problem yaşarmıyız?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.