Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bir Kızdan Hoşlanıyorum,oda benden hoşlanıyor ama...

Bir Kızdan Hoşlanıyorum,oda benden hoşlanıyor ama...
0
102

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar olayı anlatıyorum;
Hemen lise 2 ye gidiyordum,neyse birinci dönem bitti,servise ikinci dönem bir kız geldi,böylece 12 hafta böylece bakıştık,o bana bakıyor ben ona bakıyorum,ama birincil görüşte aşık oldum,neyse sonradan okul sonlarına doğru,servisteki başka bir kız benden facebook'umu istedi,ben şaşırdım,bişey diyemedim sonra yok dedim,aradan 12 gün geçti ve o kız bana dediki:hani ben senden faceni istidimya hani dedi bende evet dedim senin faceni o kız(yani benim aşık olduğum)kız istemiş ben bilmiyordum onun istediğini, meğer onla aydı sınıftaymış bilseydim verirdim,şu anda serviside bıraktı,aradan 1 yıl geçti nerdeyse,sahiden evini biliyorum,
onla tekrardan tanışmak için ne yapabilirim,evini biliyorum evinemi gidim,yoksa bir dost var benzer apartmanda oturuyorlar onamı diyeyim ufff??
lütfen onu tekrardan bakmak istiyorum,ne yapabilirim,lütfen destek edin
ve o benden facemi istedi,fakat göremiyorum bir türlü onu ve aradan bir yıl geçti beni unuttumu acaba,unuturmu beni?ben onu unutamadım

858,496Konular
981,871Mesajlar
29,910Kullanıcılar
tonymSon üye
Üst Alt