Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bir Kızı Kırmadan Nasıl Ayrılabilirim

Bir Kızı Kırmadan Nasıl Ayrılabilirim

Similar threads

Arkadaşlar 4 senelik bir ilişkim var kız arkadaşım beni fazla seviyorFarklı üniversiteleri kazandık zaten ona karşısında eriyen duygularım bundan böyle son buldu kısacası bundan böyle sevmiyorumAyrılmak istiyorum lakin söyleyemiyorum sonuçta geçirdiğimiz koca bi 4 yıl var bu yüzden ona aleyhinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
arkadaşlar benim kız arkadaşıma olan ilgim bi anda sönükleşti, ilk zamanlar onu fazla seviyordum lakin 5 kere ayrılıp barıştık şimdide o bana daha yakın bense ondan uzaklaşmaya çalışır gibiyim, onu kırmadan nasıl ayrılabilirim?
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Canlar, benim sevgilimle aramda olan sevgininaşkın bittiğinin düşüncesindeyim Dünden beri terketmek istiyorum lakin başaramıyorum onu üzmeden nasıl ayrılabilirim nasıl bir neden uydurabilirim? Benden korku etmesini istemiyorum sadece ileride baştan beraber olma ihtimalini düşünerekten nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Arkadaşlar Bi Kız Var Benden Hoşlandıgı Fazla Belli Oluyor Lakin ben Ondan Uzak Durmak İstiyorum Ona Karşı Bişey Hissetmiyorum Onun Kalbini Kırmadan Nasıl Benden Uzaktan Durmasını Saglayabilirim Çoktan Tşklerr
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Arkadaşlar ilk başlarda kız arkadaşım ne dediyse yaptım sevdiğimi sergilemek için bana güvensin diye fakat ipin ucunu artı kaçırdım şuan sadece onun sözü geçiyor o istediği dakika bir yere gidiyor ama ben ondan izinsiz çıkamıyorum hani bise isticem zaman ben böyle istiyorum kabul edersen böyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
858,478Konular
981,298Mesajlar
29,564Kullanıcılar
fg gvSon üye
Üst Alt