Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bir kızın elini tutmak size neyi ifade ediyor ?

Bir kızın elini tutmak size neyi ifade ediyor ?
0
132

Similar threads

Şu Anda arkadaşlar bizim fakülte de bir kız varkız ile arkadaşça değilim arkadaş ortamı olunca umulan maruz kalıyoruzşimdi ben arada bu kızla konuşunca dudakları ma bakıyor , ben dondurma aldım bir kere kendime bir baktım bu da dondurma almisben ne hareket yapsam beni taklit ediyor, elimi masaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
ruyada birinin elini tuttuğunu gormek, ruyada birinin elini tutması Ruyada Birinin Elini Tutmak ne anlama gelir Ruyada Birinin Elini Tutma: Musafaha yapmak haklı ve hayırlı olan tarafı tutmaya, alış veriş yapmaya, faydalı şeylere, gunahlardan arınmaya, bağa gelen bir musibetten kurtularak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
rüyada birinin elini tuttuğunu görmek, rüyada birinin elini tutması Rüyada Birinin Elini Tutmak ne kavrama kazanç Rüyada Birinin Elini Tutma: Musafaha yapmak haklı ve bahtı açık olan tarafı tutmaya, alış veriş yapmaya, faydalı şeylere, günahlardan arınmaya, bağa gelen bir musibetten...
Cevaplar
0
Görüntüleme
175
Arkadaşlar ben azıcık çekingen bir insanım Üniversite 1 derslik öğrencisiyim Her ders sınıftaki öğrenciler rotasyon dolayısıyla ayrı oluyor Mektep yaklaşık 1 ay önce başladı Okulun başlaığı günden beri bi kız var Yani bütünüyle nasıl anlatacağımı kestirememekle birlikte 1 aydır kızla hiç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Kestiğin kızın size ne bakıyorsun demesine cevabınız ne olurdu? Ben bir kızı kesiyorum bana böyle bir cevap verme olasılığıda var,şimdiden verebileceğim cevabı düşünüyorum varsa sizin düşündükleriniz paylaşırsanız fazla mesut olurum
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
858,497Konular
981,948Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt