Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bir kızın gözünde ezik konumuna düşmek...

Bir kızın gözünde ezik konumuna düşmek...

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Eski konumu okuyanlar bilirBilmeyenler için kısa özet

Bir kız vardı tanıştık falanBaşlarda beni çok severken benim için çok şeyler yaparken zamanla bozulduİlk başlarda benden hoşlandığını biliyordum ben zamana yaydım sonradan önerge ettimKabul etmedi ilk önce terketmek istemediği içinmişSonra kabul etti çıktık fakat fazla dengesiz ilerledi kendisi de dengesizdi zatenSonra bazen yersiz tripler attığım oldu biliyorum fakat bu hiç bitirilecek düzeye gelmedi bir gün artık fazla rahattı hiç takmıyordu sevgili gibi değildik aldım karşıma konuştum baya bayaSordum seviyor musun dedim evet fakat eskisi değin değil vs dediSevmiyorsun dedim evet dediTriplerinden bıktım falan dediSonra o vakit yolun açık olsun dedim

Gelişme burda başlıyor

Ayrıldıktan sonra hiç üzüldüğünü vs görmedim ayrıldık ben arkadaşlarımla dertleşirken o gidip gülüyordu daha aradan 1 saat yok 10 dakika geçmedenAnlamıyorum o kadar şey yaşadık 1 yıl o kadar şeyler yaptık bütün ilklerini benimle yaşadı o kız nasıl böyle yapabiliyor?Gayet mutluydu hatta diğer erkeklerle vs konuşuyordu aradan 2 hafta geçtiTam siliyordum artık mesaj attı bana sen nasıl bir erkeksin pek şiddet durumumda niçin yanımda olmadın vs dediO dek ağladım senin çektiğinin 2 katını çektim dedi(ailesi ile çok problemli)açıklama yaptım daha sonra hazır özür dilerim dediSorun yok yazdımAradan 3 gün geçti (ast bu vakit kapsamında tekrar takmıyor beni görmemezlikten geliyor) sonra buna başkaları soru sormuş yanına gelip teomanla niye ayrıldınız işte sevmiyormuşsun falanO da demiş ki o adam hala ağzımdan söz almaya çalışıyor sevip sevmediğimi öğrenmeye çalışıyordemiş ama öyle bir şey yapmadım

Ben de son kez mesaj attım benim böylece bir niyetim değil aklını başına devşir keşke seni sevmeseydim vs yazdım sonra veda ettimKestim ilişkiyiHer yerden arkadaşlıktan çıkardımBıktım artık

Bu ne arkadaş yorumlar mısınız?Ne yapayım ben?

858,496Konular
981,888Mesajlar
29,924Kullanıcılar
biliSon üye
Üst Alt