Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bir kızın hoşlandığını nasıl anlarız ?

Bir kızın hoşlandığını nasıl anlarız ?
0
140

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar sınıfımda bir kız varBeni fiilen fazla etkilediAçıkçası kız hoş ama beni etkileyen şey fazla soğuk davranması erkeklere karşıÇünkü diyelim sınıfta biri mizah patlattı herkes kahkaha içinde fakat o gülmüyorArkadaşlarıyla falan konuşurken gülüyor sadeceBeni çok etkilediSürekli bana bakarak gülüyorAma çoğunlukla gözlerini benden kaçırıyorBende de herif var lakin sivilceler dolayısıyla biraz kamufle olmuş durumda tipimBu liseli kızların çoğu abartmışGidip 20 yaşında erkeklerle çıkıyorlar

Benden hoşlanıyor mu bilmiyorum fakat geçenlerde kendimi tanıtırken başkentliyim dedim

Soruyo herkese hemencecik nereli nereli diye

Ben bişey konusunca ne dedi ne dedi diye arkadaşlarına soruyor
Geçenlerde ders boştuHerkes aşağıya indi ben de basketbol oynadım sınıfa geldim anında yüksek sesle konusmaya başladı

Sevgilisinden falan hoşnut değilmiş terketmek istiyorum diye

Sınıfta İrfan diye bi arkadaşım varOna da soruyor bu kim diye ?

Acaba bunlar beğeni belirtileri mi yahut ben kızı hatalı mı anladımKızın sanırsam sevgilisi değil ve evi uzaktan servisle gidip geliyor

Okul çıkışında çoğunlukla tam dibimde yürüyor konusmaları duymak için

Kızlar sivilcelere dikkat ederler mi ?
İlla liseli bir kızla çıkmam için +17 yaş olmam mı gerekiyo yeni moda mı bu ?

8 sınıfta bile aynıydı durum

Öneri sunan üstadlara teşekkür ederim

NOT : Kızla tanışmadımO gelsin tanışsın

858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt