iltasyazilim
FD Üye
Arkadaşlar sınıfımda bir kız varBeni fiilen fazla etkilediAçıkçası kız hoş ama beni etkileyen şey fazla soğuk davranması erkeklere karşıÇünkü diyelim sınıfta biri mizah patlattı herkes kahkaha içinde fakat o gülmüyorArkadaşlarıyla falan konuşurken gülüyor sadeceBeni çok etkilediSürekli bana bakarak gülüyorAma çoğunlukla gözlerini benden kaçırıyorBende de herif var lakin sivilceler dolayısıyla biraz kamufle olmuş durumda tipimBu liseli kızların çoğu abartmışGidip 20 yaşında erkeklerle çıkıyorlar
Benden hoşlanıyor mu bilmiyorum fakat geçenlerde kendimi tanıtırken başkentliyim dedim
Soruyo herkese hemencecik nereli nereli diye
Ben bişey konusunca ne dedi ne dedi diye arkadaşlarına soruyor
Geçenlerde ders boştuHerkes aşağıya indi ben de basketbol oynadım sınıfa geldim anında yüksek sesle konusmaya başladı
Sevgilisinden falan hoşnut değilmiş terketmek istiyorum diye
Sınıfta İrfan diye bi arkadaşım varOna da soruyor bu kim diye ?
Acaba bunlar beğeni belirtileri mi yahut ben kızı hatalı mı anladımKızın sanırsam sevgilisi değil ve evi uzaktan servisle gidip geliyor
Okul çıkışında çoğunlukla tam dibimde yürüyor konusmaları duymak için
Kızlar sivilcelere dikkat ederler mi ?
İlla liseli bir kızla çıkmam için +17 yaş olmam mı gerekiyo yeni moda mı bu ?
8 sınıfta bile aynıydı durum
Öneri sunan üstadlara teşekkür ederim
NOT : Kızla tanışmadımO gelsin tanışsın
Benden hoşlanıyor mu bilmiyorum fakat geçenlerde kendimi tanıtırken başkentliyim dedim
Soruyo herkese hemencecik nereli nereli diye
Ben bişey konusunca ne dedi ne dedi diye arkadaşlarına soruyor
Geçenlerde ders boştuHerkes aşağıya indi ben de basketbol oynadım sınıfa geldim anında yüksek sesle konusmaya başladı
Sevgilisinden falan hoşnut değilmiş terketmek istiyorum diye
Sınıfta İrfan diye bi arkadaşım varOna da soruyor bu kim diye ?
Acaba bunlar beğeni belirtileri mi yahut ben kızı hatalı mı anladımKızın sanırsam sevgilisi değil ve evi uzaktan servisle gidip geliyor
Okul çıkışında çoğunlukla tam dibimde yürüyor konusmaları duymak için
Kızlar sivilcelere dikkat ederler mi ?
İlla liseli bir kızla çıkmam için +17 yaş olmam mı gerekiyo yeni moda mı bu ?
8 sınıfta bile aynıydı durum
Öneri sunan üstadlara teşekkür ederim
NOT : Kızla tanışmadımO gelsin tanışsın