Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bir Kutu Dolusu Yaşam Gonderiyorum Sana

Bir Kutu Dolusu Yaşam Gonderiyorum Sana
0
135

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
imagesbirkutudolusuyasamgonderiyorumsana5add1d47c6c99

Bir kutu dolusu yaşam gonderiyorum sana, sade bir kurdeleyle suslenmiş Coz kurdeleyi ve kaldır yavaşca kutunun kapağını…

Kocaman bir fırca ve bin renk koydum kutuya bir cennet resmi yapıp icine gir diye

Duşler serpiştirdim gizlice, duş kurmayı unutma diye…

Bir tanede elma şekeri yerleştirdim, icindeki cocuğu yeniden tadabil diye

Guneşin batışını, billur suyun sesini, kırmızıyı, gelinciklerin saflığını, taze ekmeğin kokusunu ve bir gulumsemenin sıcaklığını da sığdırdım

Ruhlarımız ac kalmasın diye

Kutuya biraz da sevecenlik koydum, guclu ol diye, cunku acımasız olan gucsuzdur

Beyaz bir guvercin ucup kendi kondu kutuya, barışı ve ozgurluğu sunmak icin

Bir buket sevgi, bir yudum aşk ve yarım bir elma da koymadan edemedim Paylaşmayı anımsayalım diye

İctenliği, umudu neşeyi, bağışlayıcılığı, ozguveni ve acık yurekliliği unutmadım, Benin dışına cıkıp bize ulaşabilelim diye

Son olarak da bir kart iliştirdim kutuya bak bu kartta neler yazıyor:

Bu kutunun kapağını her kaldırışında yaşamla ilgili yepyeni şeyler keşfedeceksin Yaşamak icin yarını bekleme, al yaşamı kollarının arasına ve sımsıkı sarıl yaşamdan yalnızca almak yerine ona bir şeyler ver

Kısacası butunuyle insanol

Unutma!

Yaşam dokuması henuz tamamlanmamış ,

olağanustu guzellikte bir duvar halısıdır ve

sana ait olan boşluğu yalnız sen doldurabilirsin

Kimseyi kırmamak ve uzmemek şartıyla istediğin
her şeyi dene…

Bir gun sonsuzluğun bulutlarına oturduğunda ne aklın kalsın ne de kırık bir yurek

imagesbirkutudolusuyasamgonderiyorumsana5add1d48d91cd

858,506Konular
983,036Mesajlar
33,106Kullanıcılar
Asi1234Son üye
Üst Alt