Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bir masal kahramanına emanet etmiyorum artık yüreğimi...

Bir masal kahramanına emanet etmiyorum artık yüreğimi...
0
73

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Bir masal kahramanına itimat etmiyorum artık yüreğimi bittin bende öylesine tükettim ama seni kalmadın yüreğimde Artık sevda sözcükleri takılınca aklıma adın gelmiyor dilime, Yeni bir sevdanın elleri var bundan böyle yüreğimde Şimdilerde sana dair tek bir hatıra var adını aklıma getiren, Herkese güvenememe niçin olan terk edişin var Oysa güvenmeliyim şimdi kapımı çalan bu aşka, Herşeyimi emanet edip bir kere daha atmalıyım kendimi sevdanın kucağına Yapmalıyım bunu kendim için, Bu sevdanın saflığı için yapmalıyım Acilen elveda sana, terk edişlerin kahramanı Kapım kapalı , yüreğim mühürlü sana, Yasaksın artık, sakın tekrar gelme kapıma Gidişinle ben kendimi sonbahara teslim etmiştim Şimdilerde baharları yaşıyor yüreğim, Hiç kurmadığım kadar realist hayaller var avuçlarımda Hem bundan böyle yıldızlara dalmıyor gözlerim, Karanlığı daha gerçekçi aydınlatan ışıklar var hayallerimin en kuytusunda Hani her zaman derdin ya gerçekçi ol, hayat acıtır insanı diye Haklıydın Realist olmak gerekirdi hayata karşısında Lakin o zaman kaybederdim seni, işte bu yüzden defalarca kaçardım gerçeklerden Ama acilen korkmadan gerçekleri düşlüyorum, Bir masal kahramanına itimat etmiyorum bundan böyle yüreğimi Benim kahramanım bu sefer yüreğimi teslim bölge, Beni sevdanın en saf tarafına inandıran, Sana karşın aşkın hoş yanlarını bana yaşatan kahamanım yüreğimin sahibi Dedim ya artık gerçekler var avuçlarımda, Keza öğrendim ancak her gerçek acıtmıyormuş insanın canını İşte bu yüzden sende kal olduğun yerde kendi gerçeklerinle, Sakın masallara kanıp çalma kapımı, Yapma bu hatayı Yoksa hiç olmadığı dek gerçekçi olur hayat sana aleyhinde İşte derhal duy sesimi ve anla son cümlemdeki veda kelimesini özel baskı  

858,496Konular
982,326Mesajlar
30,205Kullanıcılar
varakaSon üye
Üst Alt