Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bir mektup

Bir mektup
0
127

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Sana uzaktan bakıyorum Sana bakmak inanılmaz mutlu ediyor beni Sen gidince aklım da senin peşinden suruklenip gidiyor, yureğim de Yanında biri mi var, ona bir şey mi soyluyorsun, onunla guluyor musun icim yanıyor Ama senden sonra gorduğum o insan birden senden biri oluyor Senin baktığın her yer artık guzel, senin konuştuğun her insan, ozel oluyor Sen evine şu yollardan gidiyorsun Ardından yuruyorum Beni fark etmiyorsun Onunden gectiğin evlere, golgesinde yuruduğun ağaclara, her gun bindiğin otobuse bakıyorum Senin gozunle bakıyorum Sen yokken de o yollardan defalarca geciyorum Senin kokun, senin havan, senin auran sinmiş havaya Sanki seni soluyorum Akşamları ne yaparsın acaba? Sofraya oturduğun zaman yanında kimler var? Hangi yemeği severek yersin, neyi sevmezsin? Kitap okur musun? Hangi kitapları seversin? Ne tur filmlerden hoşlanırsın? Televizyon izler misin? Gece sokağa cıkar mısın? Arkadaşlarınla en cok neye gulersin? En cok kim kızdırır seniHangi futbol takımını tutarsın? Bilmeliyim Senin hakkındaki butun ayrıntıları oğrenmeliyim Cunku ben de o filmlere gideceğim, ben de o dizileri izleyeceğim, ben de o yemekleri seveceğim ya da nefret edeceğim Bilmeliyim Baştan kuruyorum dunyamı Seninle yaşamaya başlıyorum Onca kalabalığın icinde, karmaşık yaşamın ortasında eğer sen varsan daha seni gormeden bir kuş gibi cırpınmaya başlıyor yureğim Bir ışık carpıyor yuzume, bir sıcaklık yuruyor goğsumde Anlıyorum ki sen varsın Sen ordasın Sen gelmişsin Bakmadan, başımı cevirip seni gormeden varlığının farkındayım Ey uzak uzak baktığım goz goze gelmeden, sacını okşamadan, değil bir ruyayı bir cumleyi paylaşmadan sevdiğim sevgilim Bir aşk filiz verdi, fidan verdi, kok saldı icimde Onu sana gostermek icin omrumu veririm

858,505Konular
982,778Mesajlar
33,071Kullanıcılar
NefSeCihadSon üye
Üst Alt