Bir Muhabirin Pınar Altuğu Üzen Sorusu Pınar Altuğ Haberi Pınar Altuğ Pınar Altuğ herkesin tanıdığı oyuncu sunucuBu haberde ben fazlasıyla katılıyorum onaMuhabirler bencede önce selülit peşine düşüp takip edeceklerine daha kayda değer haberler peşinde koşsalar iyi olur yani :birmuhabirinpinaraltuguuzensorusu5c4e54bb5b5d3alt 1548637366 1548637366 birmuhabirinpinaraltuguuzensorusu5c4e54bb83e81birmuhabirinpinaraltuguuzensorusu5c4e54bb83e81 birmuhabirinpinaraltuguuzensorusu5c4e54bb83e81 PINAR ALTUĞ'U AZ DAHA YIKAN SORU! Yaklaşık 2 saat bir restoranda kalan çift, çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtladı Gülben Ergen'le yeniden gündeme gelen selülit konusuyla ilgili konuşan Altuğ, “Her kadında olabilir Siz büyütüyorsunuz Bu olayların üzerine bir tek siz gidiyorsunuz dedi Bir muhabirin “Babalar gününde ne hediye alacaksınız sorusu üzerine Altuğ, “Selülitleri peşine düşüp takip edeceğinize böyle özel durumları araştırın… Benim babam vefat etti diyerek sinirlenerek röportajı yarıda kesti Twitter dan tepki Atacan, tepkisini twitter adresinden de sürdürdü Atacan, “Pınar hanım yarın babalar günü, ‘Babanıza ne hediye aldınız acaba?’ Benim babam hayatta değil Gevrek bir gülümsemeyle, ‘aaa öyle mi bilmiyordum’ Kusura bakma ama bilmelisin arkadaşım, eline mikrofonu alıp onun kilosunu bunun selülitini sormakla olmuyor, bunu da çakmak lüzumlu… Senin yayında birkaç dakika daha manzara olacak diye benim yarama tuz basmana değer mi? tweet'ini attı