Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bir Oğretmen ve Eğimtimci olarak Hz. Muhammed (s.a.v)

Bir Oğretmen ve Eğimtimci olarak Hz. Muhammed (s.a.v)
0
87

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Cok ceşitli ve cok ağır problemler icinde cırpınan insanlar, bugun her zamankinden daha ziyade Hz Muhammede (asm) muhtactır Cunku o her turlu derdin ilacı, devası ve caresidir

O, en buyuk oğretmen, en buyuk eğitimcidir O, en şefkatli baba, en merhametli eştir O, en guvenilir insan, en sevilen dosttur O, en ustun problem cozucu, en mantıklı uzlaştırıcıdır

BİR OĞRETMEN VE EĞİTİMCİ OLARAK HZMUHAMMED (SAV)

Alemlere rahmet olarak gonderilen Hz Muhammedin oğretmen ve iyi bir eğitimci olarak incelersek inanılmaz derece ilginc ve bugunun eğitimcilerine ışık olacak doneler cıkar Ozellikle gunumuzun pedagojik formasyonun cok cok uzerinde olduğunu goruruz Cunku Hz Muhammedin oğretmeni Yuce tı Kitabı ise kıyamete kadar baki olacak Kurandı

Ey Rabbim! Tum oğretmen ve hocalarımıza gecmişlerin yolundan ayırma Tıpkı Hz Muhammed sav gibi Azim ve direnclerin artır Bize yolunda gece gunduz sevk ve aşk ver tıpkı Hz Muhammed gibi Kuranın oğretileriyle HzMuhammedinde eğitim felsefesiyle yaşarak eğitme bize de omur boyu nasip et

24 kasım 2019 oğretmenler gunu

Tum oğretmenlerimize gonulden sevgiler saygılar

Similar threads

Fazla değişik ve çok ağır problemler içinde çırpınan ahali, bugün her zamankinden daha ziyade Hz Muhammede (asm) muhtaçtır Çünkü o her türlü derdin ilacı, devası ve çaresidir O, en büyük hoca, en büyük eğitimcidir O, en şefkatli baba, en merhametli eştir O, en güvenilir insan, en sevilen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
En Sevilen Oğretmen (ASM) HzMuhammed sav Kainatın oğretmeni Onun (asm) getirdiği olmez hakikatler, en katı kalpli insanları en merhametli insanlar haline getirdi O, mukemmel bir eğiticiydi Ashabını en iyi şekilde terbiye etti ve yetiştirdi “O (asm) gonullerin sevgilisi, akılların...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Bir Dede Olarak Peygamberimiz Hz Muhammed (sav) Peygamberimiz Hz Muhammed (sav) torunlarına şefkat ve merhametle yaklaşırdı Onların ihtiyaçlarıyla yakından ilgilenirdi Torunları dünyaya geldiğinde onlara güzel isimler koymuş, onlar için akika kurbanı kesmiş ve sadaka vermiştir Büyüdüklerinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
319
Kısaca Hz Muhammed' in Hayatı HzMuhammedin Hayatı kısa Hz Muhammedin Hayatı HZ MUHAMMED'İN HAYATI Hz Muhammed 571 yılında Mekke şehrinde dunyaya geldi Babasının adı ABDULLAH, annesinin adı AMİNE dir Hz Muhammed kucuk yaşta once babasını daha sonra da annesini kaybetti Once dedesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
hz muhammedin eğitimle ilgili hadisleri, peygamberimizin eğitimle ilgili sozleri, hz muhammedin eğitim ile ilgili sozleri Hz Muhammed (sav)' in Eğitim ve Oğretimle İlgili Sozleri Eğitim ve oğretim iki ayrı unsur değil, birbirine sımsıkı kenetlenmiş bir butundur Peygamberimiz eğitirken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
858,461Konular
981,117Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt