Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

bir padişaha sorulabilecek enterasan sorular!!

bir padişaha sorulabilecek enterasan sorular!!
0
147

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
sayın fatih sultan mehmet, soyler misiniz, neden istanbul?
bu kentin surlarını ne zaman gorsem, toplar dokturesim, yenicerileri surlarına akın ettiresim geliyor bir tutku, bir aşk benim icin istanbul

ehehe yıldırımım beyazidim o kupe ne lan ?
pardonyavuz sultan selimle karıştırdın galiba?

alo, padişahım n'aber?
yuvarlanıp gidiyoruz (ihtilal sesleri)

fatih doğru soyle, gemileri yurutmek senin mi aklına geldi yoksa birinden mi arakladın bu fikri?

bre gafil, karşında fatih sultan mehmet han var senin !

aynı noktadan hareket eden iki arabadan bir tanesi 80 km hızla gider iken, diğeri ters tarafa 75 km hızla gitmekte
tiz vurun kellesini

padişahım bişi diycem
ıv murat buyur sadrazam efendi sor
ya şimdi padişahımşu guzel manzaraya karşı naapılır?
ıv murat naapılırmış?
sanırsam hicbişeysadece bakılır değil mi devletlum?
ıv murat sen yabancı deilsin acık konuş bre!
diyorum ki ne hoş manzara şehri istanbul?
ıv murat geveleme be koş bi ufak gel kapkavun peynir cips mips te al hadi zındık
oolleeyyyy!!

padişahım aşk herşeyi affeder mi?
bilemem ama ben affetmem

padişahım reenkarnasyona inanıyor musunuz?
hic denemedimsen şimdi cellada git selamımı sole becerebiliosan yarın gene gel bakalım merak ettim ben de

kardeşlerinizin hepsini oldurttunuzkendinizi nasıl hissediyorsunuz ?
uzanıp anlatabilir miyim ?

fatih sultan mehmed'e amasraya bakarak)
lala padişahım padişahım ceşmi cihan bu mu ola?
fatih repliğimi calmasana lan ş

padisahim senden buyuk allah var teoremini ispatladim bak simdi tersini varsayalim c kumesinde analitik olan allah kucuk esittir padisah olsun
???
fakat cauchyriemann sartlarindan bakin simdi esitsizliginden z eleman degildir v(n) oldugu acikca qed diger taraftan lambda sabitini

vurun the kelle of the zindik

padisahim ne olacak bu fenerin hali
aziz yildirim'in tez kellesi vurula tum cambazlarin da ayaklarina 40'ar sopa sonra salin cayira

padisahim, abdesthane neredeydi acaba?
şimdi şu koridorun sonundan saga don soldan ikinci kapi hazir gitmişken cellada da ugrayiver bi başini vursun

efendim bu devirde kimse sultan degil hukumdar degil bezirgan degil padisah degilsozleri icin ne gibi bir dusunceniz vardir??
bunu yazan sibel okuyana can

sultanım, neden padişahlık ?
baba mesleği !?

vezir: padişko, bil bakalım ben kimim?
padişko: rahmetli vezir

padişahla sadrazam arasında ne fark vardır ?
başınla govden arasındaki fark gibidir cellat celal tiz aydınlat kulumuzu

harbiden gecirmis mi gemileri yoksa bizi mi yiyorsun dede?
lala!

padişahım şu duzenlediğiniz yenicerim olur musunyarışması ilerde gelinim olur musun falan olurmuş hahaha valla o değil de ilerde sizin kızınıza goz koyarmışım ben mesela kacırır mıydım napardım acaba? siz de aklınızı kacırırdınız dimi? hehe
asıl sen şimdi nereye kacacaksın onu duşun

padişahım, 6 haftli bir hayvan adı, ucuncu harfi p
+ hmm, senin uzerinde farklı bir calışma uygulamak istiyorum kuplere bolun bunu

pardon siz kacinci muratsiniz ?
5 inci
olsun uzulmeyin

padişahım, kakanızı boluyorum ama bir şey sormak istiyorum
ıııhhh, buyur evladım
yaa hani biz bu halic'teki zinciri aşamadık ya diyorum ki gemileri yağlı kızaklardan gecirip karadan yurutsek, boğaza bir guzel iniversek nasıl olur?
bilmem ki, olur herhalde
şayet olursa bu fikrin patentinin bana ait olduğunu da soyleyecek misiniz tarihci ibrahim paşa'ya?
tabi tabi, sen once cellatcı cabbar bey'i bir gor istersen