Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bir Sabah Bakacaksın Ki Şarkı Sozu

Bir Sabah Bakacaksın Ki Şarkı Sozu
0
153

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Bir Sabah Bakacaksın Ki Şarkısının Sozleri

Yine guzel bir şarkı sozu paylaşıyoruz sizlerle Selahattin İcli'nin guzel bir bestesi olan Kurdilihicazkar makamında şarkının sozlerini Ayfer Sozeri yazmıştır

Bir sabah bakacaksın ki bir tanem ben yokum
Dunyayı sana bırakıyorum bir tanem
Soz aldım saatlerden sana koşacaklar
Soz aldım gecelerden seni uyutacaklar
Şarkılardan soz aldım hatırlatacaklar

Gozlerimdeki son yağmurlar pencerende
Şarkılardan soz aldım hatırlatacaklar
Beni anlatır sana bir bir ilerde
Buğday misali duştuğum yerde caresiz
Kim bilir nerelerde

Similar threads

Emir Sudan Sebep Şarkı Sozu Duet Gulşen Emir Gulşen Sudan Sebep Şarkı Sozu Sudan Sebep Geciyormuyum icinden Duşunuyormusun sen de Beni gormek istiyormusun Sudan bir sebeple Dolaşıyorsun icimde Ateşten bir ruzgar gibi Sana kim izin verdi ki Aşkla coz beni diye Her sabah...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Zara Bari Sen Şarkı Sozleri Bari Sen Şarkı Sozu Zara Bari Sen Şarkı Sozunun Sozleri Bir zamanlar, Sıcak eller dolaşırdi saclarımda Opucukler eksilmezdi yanaklarımda Annem vardı yanımda babam da Şimdi onlar uzaklarda Donuşu olmayan yolda Gittiler beni terk ettiler Ağlasamda faydası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Emir Ateşten Bir Ruzgar Şarkı Sozleri Emir Ateşten Bir Ruzgar İciyor muyum icinden, duşunuyor musun sende Beni gormek istiyor musun sudan bir sebeple Dolaşıyorsun icimde ateşten bir ruzgar gibi Sana kim izin verdi ki aşkla coz beni diye Her sabah cicek gibi acılan o gozlerinin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Tan Canta Şarkı Sozleri Tan Canta şarkısı sozu Gidiyorum şimdi elimde bi yurek Bu sonuca nasıl geldik delice severek Gum gum atıyor cok uzulerek Oluyorum ama gidiyorum Gucume gidiyor kurduğun cumleler Duştuğum hallere inanamıyorum Ustumde kurduğun edepsiz baskıya Dayanamıyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Papyon Alışmak Sevmekten Zor şarkı sozleri Papyon Alışmak Sevmekten Zor şarkısı sozu Donulmez yollarımı Alıştım sana bir tanem Alıştım her gun gormeye Bir nefes gibi muhtacım Sevilmeye sevmeye Her sabah uyandığımda Seni bulurdum yanımda Yokluğun bir zehir gibi Dolaşıyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
858,478Konular
981,307Mesajlar
29,567Kullanıcılar
Üst Alt