Yaratıcılıkları ile karşı cinsin yerinde olsalar yapacakları şeyleri sıralayan bireyler için buyurun...
Kaynak:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link , görmek için
Giriş yap veya üye ol.
...1. "Banyoya gidip aynaya bakardım çabucak, sonra da ayakta işemeyi denerdim muhtemelen."
2. "Hep tampon ve ped kullanmanın nasıl hissettirdiğini merak etmiştim. Onları denerim, olağan evvel nasıl kullanıldıklarına dair küçük bir araştırma gerekebilir."
3. "Erkeklerin boşalacakları vakit kendilerini tutmaları nasıl bir his onu denerdim çabucak."
4. "Bir bayan olarak uyandığım vakit birinci işim OnlyFans hesabı açmak olurdu. Çabucak fotoğraf paylaşmaya başlayıp, konut ya da otomobil alırdım."
5. "Klasik bir karşılık olacak fakat en çok merak ettiğim şeyi deneyip mastürbasyon yapardım."
6. "Gece yarısı taciz edilmekten korkmadan sokaklarda yürürdüm, ÖZGÜRCE"
7. "Eski kız arkadaşım koşarken daima göğüslerinin acıdığını söylerdi. O yüzden çabucak dışarı çıkıp koşmayı denerdim bakalım hakikaten acıyor mu..."
8. "Erkekler testislerine vurulduğu vakit çok acıdığını tez ediyorlar. Denerdim çabucak ne kadar acıdığını görmek istiyorum."
9. "Hemen elime bi cetvel alıp penisimi ölçerdim."
10. "Kadınlar seks oyuncağı kullanırken nasıl hissediyor merak ediyorum, gidip bir tane alırdım."
11. "Erkek WhatsApp kümelerinde ne konuşuluyor merak ettiğim için çabucak yazardım."
12. "Sabah ereksiyonu nasıl bir şey onu deneyimlerdim."
13. "Kadın vücudumla gece dışarı çıkar, istediğim yere girerdim. Biliyorsunuz ki erkekseniz yanınızda bir bayan olmadan her yere giremiyorsunuz."
14. "Saçma gelebilir lakin ağdacıya giderdim. ????"
15. "Aynanın karşısına geçip penisimi sallardım."
Sizin birinci yapacağınız şey ne olurdu? Yorumlarda buluşalım...