Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bir Şarkısın Sen Ali Taşcı Annem Şarkısı 30 Haziran

Bir Şarkısın Sen Ali Taşcı Annem Şarkısı 30 Haziran
0
94

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Ali Taşcı 30 haziranda soylediği şarkı Bir Şarkısın Sen

Bir Şarkısın Sen Ali Taşcı Annem şarkı sozu

Rastlarsan gozleri yaşlı yavruna
Sucuna bağışla sarıl boynuna
Biz bize yaşarken geldik oyuna
Eller kadir kıymet bilmiyor annem
Senin kadar kimse sevmiyor annem

Bir yar icin seni terkedip gittim
Vicdanıma bir sor ne acı cektim
Kendimi ben sana emanet ettim

Ne sevgiler geldi gecti kalbimden
Kimse anlamadı garip halimden
Senin hasretini duydum derinden

Similar threads

Şevval Sam Annem Şevval Sam Annem Şarkı Sozleri Rastlarsan gozleri yaşlı yavruna Sucuna bağışla sarıl boynuna Biz bize yaşarken geldik oyuna Eller kadir kıymet bilmiyor Annem Senin kadar kimse sevmiyor Annem Bir yar icin seni terkedip gittim Vicdanıma bir sor ne acı cektim Kendimi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Bir Şarkısın Sen Yarışmasında Ali Taşçı'nın Söylediği Annem Şarkı Sözü Ali Taşçı 30 haziranda söylediği şarkı Bir Şarkısın Sen Bir Şarkısın Sen Ali Taşçı Annem şarkı sözü Ilk bölümüyle geçen sezon gibi hayli ilgi görebilen Bir Şarkısın Sen proramı yarışmacılarından Bir Şarkısın Sen Ali...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
Bir Şarkısın Sen Ali Taşcı Resmi Bir Şarkısın Sen Ali Taşcı Fotoğrafları imagesbirsarkisinsenalitasciresimleri5affe4f5effd3 imagesbirsarkisinsenalitasciresimleri5affe4f70b851 imagesbirsarkisinsenalitasciresimleri5affe4f882ff3
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
Canan Arlı 30 Haziranda soylediği şarkı Bir Şarkısın Sen Bir Şarkısın Sen Canan Arlı Hey Onbeşli şarkı sozu Hey on beşli on beşli Tokat yolları taşlı Onbeşliler geliyor Kızların gozu yaşlı Aslan yarim kız senin adın hediye Ben dolandım sen de dolan gel beriye Fistan aldım endazesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Bir Şarkısın Sen Veli'nin 30 Haziranda soylediği şarkı Huzurum Kalmadı Bir Şarkısın Sen Veli Huzurum Kalmadı şarkı sozu Bilsen uzaklarda kimler ağlıyor Gelemem sevdiğım felek koymuyor Gurbet eller bana bir mesken oldu Gelemem bir tanem kader bağlıyor Huzurum kalmadı fani dunyada...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
858,498Konular
982,028Mesajlar
30,009Kullanıcılar
hshahzjxhstzSon üye
Üst Alt