Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bir Şarkısın Sen Berna Bağdat Yolu Şarkısı 7 Temmuz

Bir Şarkısın Sen Berna Bağdat Yolu Şarkısı 7 Temmuz
0
91

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Berna'nın 7 Temmuzda soylediği şarkı Bir Şarkısın Sen

Bir Şarkısın Sen Berna Bağdat Yolu Şarkı Sozu

Bir bakış baktın,
Kalbimi yaktın
Aşkın kemendini boynuma taktın
Bahcende gulun,
Kapında kolen
Olmaya razıyım,
Sevgilim senin

Canım fedadır senin yoluna
Gunahlarında benim
boynuma
Cıkalım seninle bağdat yoluna
Sen bir şahinsin ben garip serce
Attın kalbime demirden pence

Mehtap senin guzel yuzunde
Seyretsem neolur senin dizinde
Bahcende gulun kapında kolen
Olmaya razıyım sevgilim senin

Canım fedadır senin yoluna
Gunahlarında benim
boynuma
Cıkalım seninle Bağdat yoluna
Sen bir şahinsin ben garip serce
Attın kalbime demirden pence

Similar threads

Bir Şarkısın Sen Berna'nın 30 haziranda soylediği şarkı Bir Şarkısın Sen Berna Kahverengi Gozlerin şarkı sozu Bir Şarkısın Sen'in bu akşamki bolumunde eski yarışmacılardan Berna da şarkısını seslendirdi Sanki billur bir pınar Kahverengi gozlerin Ruhuma neşe sunar Kahverengi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Soner Kıp 7 Temmuzda soylediği şarkı Bir Şarkısın Sen Bir Şarkısın Sen Soner Kıp Vurgun Şarkı Sozu Gozlerim uykuyla barıştı sanma Sen gittin gideli dargın sayılır Ben de bir zamanlar sevildim amma Seninki dupeduz vurgun sayılır Yalan mı soyledin goz gore gore Ne zaman dolacak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Recep Tekin 7 Temmuzda soylediği şarkı Bir Şarkısın Sen Bir Şarkısın Sen Recep Tekin Kesik Cayır Şarkı Sozu Kesik cayır bicilir mi Sular soğuk icilir mi Bana yardan gec diyorlar Seven yardan gecilir mi Ağam desinler desinler Şeker yesinler Şu kız şu oğlana Vurgun desinler Aman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Bir Şarkısın Sen 28 Temmuz Ali Taşçı Seni Sana Bırakmam Şarkısı Beni benden alırsan seni sana bırakmam Yanı başımda olsan da bir adım bile atmam Kadrimi kıymetimi sana olan sevgimi Bilmedin bileceğin değil Yalancı dostlarından elalemin lafından Geçmedin geçeceğin değil Bu gönül...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Etkileyici Guzel Mesajlar En Etkileyici Guzel Mesajlar Etkileyici Guzel Sozler Mesajlar İLK GORUSTE ASKA INANIRMISIN? YOKSA DISARI CIKIP TEKRAR MI GIREYIM SENI UZAKTAN SEVMEYI,SANA BAKMADAN GORMEYI,SENI DUYMADAN DINLEMEYI,GOZYASLARIMLA GULMEYI,KAVUSMAK ICIN SABRETMEYI OGRENDIM AMA...
Cevaplar
0
Görüntüleme
203
858,496Konular
981,672Mesajlar
29,758Kullanıcılar
yurhıgvSon üye
Üst Alt