Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir Şarkısın Sen Berna Hamsi Balığı şarkısının sözlerini istiyorum
Bir Şarkısın Sen Berna Ançuez Balığı şarkısının sözlerini istiyorum merhaba arkadaşlar ben sizden Bir Şarkısın Sen Berna Ançuez Balığı şarkısının sözlerini yazmanızı rica ediyorum
Bir Şarkısın Sen Berna İbibikler Şarkı Sözü istiyorum ben Selam arkadaşlar ben sizden Bir Şarkısın Sen Berna İbibikler Şarkı Sözü yazmanızı rica ediyorum akşam çok güzel söyledi bu şarkıyı dimibirsarkisinsenbernaibibiklersarkisozuistiyorumben5c5a30b78ca03alt
Bir Şarkısın Sen Berna Karagözoğlu'ndan Sevemedim Karagözlük Şarkısının Sözleri Sevemedim Karagözlüm Şarkı Sözleri Berna Sevemedim Karagözlüm Şarkısı Bir Şarkısın Sen programının bu hafta ancak bölümünde Berna Karagözoğlu 'nun seslendirdiği Sevemedim Karagözlüm Şarkı Sözleri ile...
Bir Şarkısın Sen Yarışmasında Berna'nın Seslendirdiği Anadan Öbür Şarkısının Sözleri Bir Şarkısın Sen Berna Anadan Farklı şarkı sözü bir şarkısın sen berna anadan ayrı şarkısının sözleri Sevgili melekler, daha önce paylaştığımız Bir Şarkısın Sen İsmail Kılıç Saçımın Akına Bakma şarkı sözü...
Bir Şarkısın Sen Yarışmasında Berna'nın Söylediği Kadifeden Kesesi Sözleri Bernanın 1 Eylülde Söylediği Şarkı Bir Şarkısın Sen Bir Şarkısın Sen Berna Kadifeden Kesesi Şarkı Sözü Sevgili melekler, hayatı hakkında daha önce paylaşımda bulunduğumuz Bir Şarkısın Sen Berna Kadifeden Kesesi Şarkı...
Bir Şarkısın Sen Yarışmasında Berna'nın Söylediği Kahverengi Gözlerin Şarkı Sözü Bir Şarkısın Sen Berna'nın 30 haziranda söylediği şarkı Bir Şarkısın Sen Berna Kahverengi Gözlerin şarkı sözü az önce paylaştığımız Bir Şarkısın Sen yarışmacılarından Ali Taşçı'nın seslendirdiği Annem şarksının...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.