Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bir Şarkısın Sen Canan Arlı'dan Başında ki Yazmayı Sarıya mı Boyattın Türküsü

Bir Şarkısın Sen Canan Arlı'dan Başında ki Yazmayı Sarıya mı Boyattın Türküsü
0
65

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Bir Şarkısın Sen Canan Arlı'dan Başında oysa Yazmayı Sarıya mı Boyattın Türküsü Başındaki Yazmayı Sarıya mı Boyattın Türküsü Başındaki Yazmayı Sarıya mı Boyattın Sözleri Sevilen müsabaka programında Canan Arlı 'nın seslendirdiği Başındaki Yazmayı Sarıya mı Boyattın Türküsü sizlerini aşağı sizlerle paylaşıyoruz meleklerbirsarkisinsencananarlidanbasindakiyazmayisariyamiboyattinturkusu5c57a31f9ff92alt 1549247259 1549247259 birsarkisinsencananarlidanbasindakiyazmayisariyamiboyattinturkusu5c57a31fcf83fbirsarkisinsencananarlidanbasindakiyazmayisariyamiboyattinturkusu5c57a31fcf83fbirsarkisinsencananarlidanbasindakiyazmayisariyamiboyattinturkusu5c57a31fcf83f Başındaki Yazmayı Da Sarıya Mı Boyadın Neden Sararıp Soldun Da Sevdaya Mı Uğradın Tokattan Mı Geliyon Da Yar Sen Almuslu Musun Ben Sana Varacağım Da Söyle Namuslu Musun İçliğimin Yakası Da Sıra Sıra Nakış Yar Gurban Olam Boyuna Da O Ne Biçim Manzara Yar Yola Yolladım Seni De Yollar Yollasın Seni Hızır Elinden Tutsun Da Bana Yollasın Seni  

858,496Konular
982,239Mesajlar
30,152Kullanıcılar
SeroxanSon üye
Üst Alt