Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bir Şarkısın Sen Ceren Şahiner Abe Kaynana Şarkısı 7 Temmuz

Bir Şarkısın Sen Ceren Şahiner Abe Kaynana Şarkısı 7 Temmuz
0
104

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Ceren Şahiner 7 Temmuzda soylediği şarkı Bir Şarkısın Sen

Bir Şarkısın Sen Ceren Şahiner Abe Kaynana Şarkı Sozu

Sevenleri sevdiğine vermediler vermediler,
Guzel gozlum seni bana cok gorduler cok gorduler,
Sevenleri sevdiğine vermediler vermediler,
Guzel gozlum seni bana cok gorduler cok gorduler

Abe kaynana da naptın bize de naptın bize,
Biz birbirimizi cok sevdik,
Kacıyoz bize,
Kacıyoz yarimle

Similar threads

Mehmet ve Koray O Ses Turkiye 12 Şubat Mehmet ve Koray 12 şubatta soyledikleri şarkı A Be Kaynana Mehmet ve Koray A Be Kaynana şarkı sozu Sevenleri sevdiğine vermediler vermediler Guzel gozlum şirin sozlum cok gorduler cok gorduler Mutsuz gecmez bu gunler bu gunler Gozum gonlum seni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Ceren Şahiner 30 Haziranda soylediği şarkı Bir Şarkısın Sen Bir Şarkısın Sen Ceren Şahiner Tepecikli şarkı sozu bir guluşun var bu bana yeter bir bakışın var dunyaya bedel ey guzeller guzeli ey melekler meleği soyle bana kimsin sen kaşına gozune vuruldum onun boyuna posuna...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Bir Şarkısın Sen Ceren Kara Gozlu Cingenem Kara Gozlu Cingenem Koşe başı meskidim yollarını bekledim Doneceksen don artık benim şugar esmerim Koşe başı meskidim hergun seni bekledim Neredeysen gel artık benim şugar esmerim Guzelim allaaaaaah Severim vallah billah Kara gozlu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Bir Şarkısın Sen Yarışmasından Ceren Şahiner Hayatı İle İlgili Bilgiler Bir Şarkısın Sen Ceren Şahiner Kimdir Özetle Bir Şarkısın Sen Ceren kaç yaşında Ekranlara birincil bölümüyle gelen Bir Şarkısın Sen yarışmacılarından Canan Arlı ile ilgili bilgileri hemen şimdi sizlerle paylaşmıştık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Bir Şarkısın Sen Ceren kaç yaşında Ceren Şahiner, Bir şarkısın sen programının bu sezonki en küçük yıldızı Ceren 8 yaşında Programa İzmir Dikili'den katılıyor Ceren'in babası müzisyen *
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
858,497Konular
981,912Mesajlar
29,934Kullanıcılar
Üst Alt