Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bir Şarkısın Sen İsmail Kılıc Saclarını Taramışsın Şarkısı 7 Temmuz

Bir Şarkısın Sen İsmail Kılıc Saclarını Taramışsın Şarkısı 7 Temmuz
0
94

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
İsmail Kılıc 7 Temmuzda soylediği şarkı Bir Şarkısın Sen

Bir Şarkısın Sen İsmail Kılıc Saclarını Taramışsın Şarkı Sozu

Saclarını taramışsın sarı renge boyamışsın
Saclarını taramışsın sarı renge boyamışsın
Haberin varmıydı benden beni bana koymamışsın
Haberin varmıydı benden beni bana koymamışsın
Keşke seni gormeseydim gonul verip sevmeseydim
Lal olaydı ağzım dilim keşke seni demeseydim
Lal olaydı ağzım dilim keşke cirkin demeseydim
Ah o saclar taramırmı sarı renge boyanırmı
Ah o saclar taranırmı sarı renge boyanırmı
Gidipde yar ele vardın gonlum buna dayanırmı
Gidipde yar ele vardın bu can buna dayanırmı
Lal olaydı ağzım dilim keşke seni demeseydim
Lal olaydı ağzım dilim keşke cirkin demeseydim

Similar threads

saclarını taramışsın şarkısı, saclarını taramışsın şarkı sozleri saclarını taramışsın sarı renge boyamışsın haberin varmıydı benden beni bana komamışsın keşke seni gormeseydim gonul verip sevmeseydim lal olaydı ağzım dilim keşke seni demeseydim ah o saclar taranır mı sarı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Saçlarını taramışsın sarı renge boyamışsın ( Haberin varmı yar ) sözleri saçlarını taramışsın sarı renge boyamışsın sözleri saçlarını taramışsın sarı renge boyamışsın hikayesi Saçlarını taramışsın sarı renge boyamışsın haberin varmıydı benden beni bana boyamışsın Şimdiii meleklerim face de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
İsmail Kılıc 30 Haziranda soylediği şarkı Bir Şarkısın Sen Bir Şarkısın Sen İsmail Kılıc Sacımın Akına Bakma Sultanım şarkı sozu Sacımın akına bakma sultanım On sekiz yaşına girmiş gibiyim Belki senden uc beş yaşlıyım amma Zincire vurulmuş aslan gibiyim Sen kucuksun sevda nedir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Mihriban Şarkısı Sozleri İsmail Kılıc Mihriban Şarkısı Sozleri Sari saclarini deli gonlume Baglamislar cozulmuyor Mihriban Ayriliktan zor belleme olumu Gormeyince sezilmiyor Mihriban Yar deyince kalem elden dusuyor Gozlerim gormuyor aklim sasiyor Lambada titreyen alev usuyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
858,496Konular
981,669Mesajlar
29,749Kullanıcılar
lekesizSon üye
Üst Alt