Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bir Şarkısın Sen Mehmet Daş Bebeğim Şarkısı 30 Haziran

Bir Şarkısın Sen Mehmet Daş Bebeğim Şarkısı 30 Haziran
0
82

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Mehmet Daş 30 Haziranda soylediği şarkı Bir şarkısın sen

Bir Şarkısın Sen Mehmet Daş Bebeğim şarkı sozu

Seni ben cok sevdim delicesine
Seni ben cok sevdim olurcesine
Seni ben cok sevdim erkekcesine
Seni ben ah seni ben
Bebeğim sana gonlumu verdim
Bebeğim sana omrumu verdim
Bebeğim seni senden cok sevdim bebeğim
Bebeğim ah bebeğim
Seninle son defa konuşabilsem
Seninle son defal dertleşebilsem
Seninle son defa ağlayabilsem
Seninle ah seninle

Similar threads

Bir Şarkısın Sen Yarışmasında Mehmet Daş'ın Seslendirdiği Bebeğim Şarkı Sözleri Mehmet Daş 30 Haziranda söylediği şarkı Bir şarkısın sen Bir Şarkısın Sen Mehmet Daş Bebeğim şarkı sözü Sevgili melekler, bir misafirimizin sorusu üzerine paylaştığımız Bir şarkısın Sen Ceren Şahiner Tepecikli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Asomania Yalancı Bebeğim şarkısı sozu Yalancı Bebeğim sensiz ben neyleyim Sensin benim yeminim bakışına koleyim Gelmezsen bebeğim olursun sebebim Şunu bilki sevgilim Sana bu son sozlerim Beni artık sen sevmesende bile ben seveceğim hep yeminimle Artık bir beklentim kalmadı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Soner Kıp 30 haziranda soylediği şarkı Bir şarkısın sen Bir Şarkısın Sen Soner Kıp Gulu Susuz Seni Aşksız Bırakmam şarkı sozu Seninle tattım ben her mutluluğu Bırakıp gidersen bilki yaşamam Omrumden canımdan ne istersen al Gulu susuz seni aşksız bırakmam Uşudum diyorsan guneş olurum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
İsmail Kılıc 30 Haziranda soylediği şarkı Bir Şarkısın Sen Bir Şarkısın Sen İsmail Kılıc Sacımın Akına Bakma Sultanım şarkı sozu Sacımın akına bakma sultanım On sekiz yaşına girmiş gibiyim Belki senden uc beş yaşlıyım amma Zincire vurulmuş aslan gibiyim Sen kucuksun sevda nedir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Bir Şarkısın Sen Mukaddes 30 haziranda soylediği şarkı Bir Şarkısın Sen Mukaddes Saclarından Bir Tel Aldım şarkı sozu Saclarından bir tel aldım Haberin var mı yar yar Haberin var mı? Ben gonlumu sana verdim Haberin var mı yar yar Haberin var mı? Gozden uzak dilden ırak Ben seni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
858,496Konular
981,672Mesajlar
29,758Kullanıcılar
yurhıgvSon üye
Üst Alt