Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bir Şarkısın Sen Mukaddes Bahceci Saclarından Bir Tel Aldım Şarkısı 30 Haziran

Bir Şarkısın Sen Mukaddes Bahceci Saclarından Bir Tel Aldım Şarkısı 30 Haziran
0
104

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Bir Şarkısın Sen Mukaddes 30 haziranda soylediği şarkı

Bir Şarkısın Sen Mukaddes Saclarından Bir Tel Aldım şarkı sozu

Saclarından bir tel aldım
Haberin var mı yar yar
Haberin var mı?
Ben gonlumu sana verdim
Haberin var mı yar yar
Haberin var mı?
Gozden uzak dilden ırak
Ben seni sevmişim eyvah
Haberin var mı yar yar
Haberin var mı yar yar
Haberin var mı?
Gozler kalbin aynasıdır
Yalan soyler mi yar yar
Yalan soyler mi
Aldatan gozleri gordum
O da sende mi yar yar
O da sende mi
Son hatıran kaldı bende
Onu da alsana yar yar
Onu da alsana

Yaptığınla mutlu musun?
Soylesen bana yar yar
Soylesen bana

Similar threads

Saclarından bir tel aldım Haberin var mı yar yar Haberin var mı? Ben gonlumu sana verdim Haberin var mı yar yar Haberin var mı? Gozden ırak dilden uzak Ben seni sevmişim eyvah Haberin var mı yar yar Haberin var mı yar yar Haberin var mı? Gozler kalbin aynasıdır Yalan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Bir Şarkısın Sen Yarışmasında Mukaddes Saçlarından Bir Tel Aldım Şarkısının Sözleri Bir Şarkısın Sen Mukaddes 30 haziranda söylediği şarkı Bir Şarkısın Sen Mukaddes Saçlarından Bir Tel Aldım şarkı sözü Sevgili melekler, daha önce paylaştığımız Bir Şarkısın Sen Şebnem Keskin I Have Nothing...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
İsmail Kılıc 7 Temmuzda soylediği şarkı Bir Şarkısın Sen Bir Şarkısın Sen İsmail Kılıc Saclarını Taramışsın Şarkı Sozu Saclarını taramışsın sarı renge boyamışsın Saclarını taramışsın sarı renge boyamışsın Haberin varmıydı benden beni bana koymamışsın Haberin varmıydı benden beni bana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Bir Şarkısın Sen Berna'nın 30 haziranda soylediği şarkı Bir Şarkısın Sen Berna Kahverengi Gozlerin şarkı sozu Bir Şarkısın Sen'in bu akşamki bolumunde eski yarışmacılardan Berna da şarkısını seslendirdi Sanki billur bir pınar Kahverengi gozlerin Ruhuma neşe sunar Kahverengi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Bir Şarkısın Sen Mukaddes Sivasın Yollarına Şarkı Sozu 4 Ağustos Bir Şarkısın Sen Mukaddes Sivasın Yollarına Şarkı Sozleri Siyah sacim dolam dolam Boynunda kurbanin olam Eger baska yar seversen Bu ellerde nasil duram Sivasin yollarina Cikayim doglarina Birak ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt