Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bir Şarkısın Sen Recep Tekin Evvelim Sen Oldun Ahirim Sensin Şarkısı 30 Haziran

Bir Şarkısın Sen Recep Tekin Evvelim Sen Oldun Ahirim Sensin Şarkısı 30 Haziran
0
85

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Recep Tekin 30 Haziranda soylediği şarkı Bir Şarkısın Sen

Bir Şarkısın Sen Recep Tekin Evvelim Sen Oldun Ahirim Sensin şarkı sozu

Cahildim dunyanın rengine kandım
Hayale aldandım boşuna yandım
Seni ilelebet benimsin sandım

Olurum sevdiğim zehirim sensin
Evvelim sen oldun ahirim sensin

Sozum yok şu benden kırıldığına
İdip başka dala sarıldığıma
Gonulum inanmıyor ayrıldığına

Gozyaşım sen oldun kahirim sensin

Garibim can yıkıp gonul kırmadım
Senden ayrı ben bir mekan kurmadım
Daha bir gonule ikrar vermedim

Batınım sen oldun zahirim sensin

Similar threads

Bir Şarkısın Sen Yarışmasında Recep Tekin'in Seslendirdiği Evvelim Sen Oldun Şarkısı Recep Tekin 30 Haziranda söylediği şarkı Bir Şarkısın Sen Bir Şarkısın Sen Recep Tekin Evvelim Sen Oldun Ahirim Sensin şarkı sözü Sevgili melekler, daha önce paylaştığımız Bir Şarkısın Sen Mukaddes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Neşet Ertaş – Evvelim Sen Oldun Cahildim dünyanın rengine kandım Hayale aldandım boşuna yandım Seni ilelebet benimsin sandım Ölürüm sevdiğim zehirim sensin Evvelim sen oldun ahirim sensin Sözüm yok şu benden kırıldığına İdip başka dala sarıldığıma Gönülüm inanmıyor ayrıldığına Gözyaşım sen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
268
Neşet Ertaş Sozleri Neşet Ertaş Turkulerinin Sozleri Turkilerin ustadı Neşet Ertaş'ı 25 Eylul 2019 gunu kaybettik Buyuk usta bu zamana kadar pek cok turkuye hayat verip gonul telimizi titretti İşte Zahidem'den, Ahirim Sensin'e, Boyle Olur mu'dan, Gonul Dağı'na daha yuzyıllarca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
417
Büyük Ozan Neşet Ertaş'ın En Sevilen Türkülerinden Seçmeler Bu konu: Neşet Ertaş türküleri ve sözleri hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, türkü üstadı, millet ozanımız Neşet Ertaş'ı bugün kaybetmenin üzüntüsünü yaşarken, onun geride bıraktığı eserlerinin onu yüzyıllarca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Bir Şarkısın Sen Yarışmasında İsmail Kılıç'ın Seslendirdiği Saçımın Akına Bakma Şarkı İsmail Kılıç 30 Haziranda söylediği şarkı Bir Şarkısın Sen Bir Şarkısın Sen İsmail Kılıç Saçımın Akına Bakma Sultanım şarkı sözü Sevgili melekler, daha önce paylaştığımız Bir Şarkısın Sen Recep Tekin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
858,496Konular
981,640Mesajlar
29,722Kullanıcılar
kurtlarSon üye
Üst Alt