Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bir Şarkısın Sen Recep Tekin Kesik Cayır Şarkısı 7 Temmuz

Bir Şarkısın Sen Recep Tekin Kesik Cayır Şarkısı 7 Temmuz
0
95

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Recep Tekin 7 Temmuzda soylediği şarkı Bir Şarkısın Sen

Bir Şarkısın Sen Recep Tekin Kesik Cayır Şarkı Sozu

Kesik cayır bicilir mi
Sular soğuk icilir mi
Bana yardan gec diyorlar
Seven yardan gecilir mi

Ağam desinler desinler
Şeker yesinler
Şu kız şu oğlana
Vurgun desinler

Aman ben yandım
Yandım yandım yandım
Ellerin koyunde
Aldandım kaldım

Ağam desinler desinler
Şeker yesinler
Şu kız şu oğlana
Vurgun desinler

Ağam ben yandım
Yandım yandım yandım
Ellerin memleketinde
Aldandım kaldım

Ankara'nın tren yolu
Gahi eğri gahi doğru
Canım benim anadolu
Gideyim mi senden gayrı

Ağam desinler desinler
Şeker yesinler
Şu kız şu oğlana
Vurgun desinler

Aman ben yandım
Yandım yandım yandım
Ellerin koyunde
Aldandım kaldım

Ağam desinler desinler
Şeker yesinler
Şu kız şu oğlana
Vurgun desinler

Aman ben yandım
Yandım yandım yandım
Ellerin koyunde
Aldandım kaldım

Similar threads

Recep Tekin 30 Haziranda soylediği şarkı Bir Şarkısın Sen Bir Şarkısın Sen Recep Tekin Evvelim Sen Oldun Ahirim Sensin şarkı sozu Cahildim dunyanın rengine kandım Hayale aldandım boşuna yandım Seni ilelebet benimsin sandım Olurum sevdiğim zehirim sensin Evvelim sen oldun ahirim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Mukaddes Bahceci 7 Temmuzda soylediği şarkı Bir Şarkısın Sen Bir Şarkısın Sen Mukaddes Bahceci Odam Kirec Tutmuyor Şarkı Sozu Odam kirec tutmuyor Kumunu karmayınca Sevda baştan gitmiyor Sarılıp yatmayınca Baba ben derviş miyem Hırkamı giymiş miyem Ben sevdim eller aldı Niye ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Bir Şarkısın Sen Yarışmasında Recep Tekin'in Seslendirdiği Evvelim Sen Oldun Şarkısı Recep Tekin 30 Haziranda söylediği şarkı Bir Şarkısın Sen Bir Şarkısın Sen Recep Tekin Evvelim Sen Oldun Ahirim Sensin şarkı sözü Sevgili melekler, daha önce paylaştığımız Bir Şarkısın Sen Mukaddes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Kesik Cayır Bicilir Mi turkusu ve hikayesi Kesik Cayır Bicilir Mi sozleri Meram bağları, Meram cayırları tanıktır, boylesi yiğit her anaya kısmet olmaz İnadına mertti, inadına yiğit, inadına yağızdı Konya'nın valisi o yıl Meram'da otururdu hep Meram o zamanlar da en saygıdeğer yeriydi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
287
Kesik Cayır Bicilir Mi? Meram bağları, Meram cayırları tanıktır, boylesi yiğit her anaya kısmet olmaz İnadına mertti, inadına yiğit, inadına yağızdı Konya nın valisi o yıl Meram da otururdu hep Meram o zamanlar da en saygıdeğer yeriydi şehrin, Mevlevi dedeleri Meram'daydı, celebiler hepten...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
858,496Konular
981,669Mesajlar
29,749Kullanıcılar
lekesizSon üye
Üst Alt