Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bir Şarkısın Sen Şebnem Keskin Kıyamam Şarkısı 7 Temmuz

Bir Şarkısın Sen Şebnem Keskin Kıyamam Şarkısı 7 Temmuz
0
99

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Şebnem Keskin 7 Temmuzda soylediği şarkı Bir Şarkısın Sen

Bir Şarkısın Sen Şebnem Keskin Kıyamam Şarkı Sozu

Ne yukseklerde gozum var
Ne para pulda
Bir tek sen muhimsin aşk sen hayatamda
Tahammulum yok gozlerinde
Bir damla yaşa Kıyamam
Ne hasret biter bu yolda ne sevdam sana
Bir tek sen emirsin aşk emir hayatımda
İtirazım yok ateş bu değmesin sana
Kıyamam

Sen başıma gelen en az en cok hatalarım
Ah sen
Herşeye rağmen bana sevap gunahlarım
Sen geceler boyu buram buram yandığım
Ah sennn
Kokuna hasret uykularla dalaştığım

Similar threads

Zerrin Özer Kıyamam Ne yükseklerde gözüm var Ne para pulda Bir tek sen mühimsin aşk sen hayatamda Tahammülüm yok gözlerinde Bir damla yaşa Kıyamam Ne hasret biter bu yolda ne sevdam sana Bir tek sen emirsin aşk emir hayatımda İtirazım yok ateş bu değmesin sana Kıyamam Sen başıma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Bir Şarkısın Sen Şebnem Keskin Stop şarkı sozu Bir Şarkısın Sen Şebnem Keskin Stop 7 Temmuz All that I have is all that you've given me did you never worry that I'd come to depend on you I gave you all the love I had in me now I find you've lied and I can't believe it's true Wrapped...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Şebnem Keskin 30 Haziranda soylediği şarkı Bir şarkısın sen Bir Şarkısın Sen Şebnem I Have Nothing Keskin şarkı sozu Share my life, take me for what I am Coz I'll never change all my colors for you Take my love, I'll never ask for too much Just all that you are and everything that you...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Soner Kıp 7 Temmuzda soylediği şarkı Bir Şarkısın Sen Bir Şarkısın Sen Soner Kıp Vurgun Şarkı Sozu Gozlerim uykuyla barıştı sanma Sen gittin gideli dargın sayılır Ben de bir zamanlar sevildim amma Seninki dupeduz vurgun sayılır Yalan mı soyledin goz gore gore Ne zaman dolacak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Veli Celik 7 Temmuzda soylediği şarkı Bir Şarkısın Sen Bir Şarkısın Sen Veli Celik Merak Etme Sen Şarkı Sozu Bakışların bana biraz cesaret versin Korkuyorum sana aşktan soz etmeye ben Bir sevdiğin varsa ne olur soyle soyle Giderim bu diyardan merak etme sen Toprak olur taş olurum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
858,496Konular
981,668Mesajlar
29,741Kullanıcılar
babanız61Son üye
Üst Alt