Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bir Şarkısın Sen Soner Kıp Vurgun Şarkısı 7 Temmuz

Bir Şarkısın Sen Soner Kıp Vurgun Şarkısı 7 Temmuz
0
123

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Soner Kıp 7 Temmuzda soylediği şarkı Bir Şarkısın Sen

Bir Şarkısın Sen Soner Kıp Vurgun Şarkı Sozu

Gozlerim uykuyla barıştı sanma
Sen gittin gideli dargın sayılır
Ben de bir zamanlar sevildim amma
Seninki dupeduz vurgun sayılır

Yalan mı soyledin goz gore gore
Ne zaman dolacak verdiğin sure
Gonulden gorduğum takvime gore
Aldığım her nefes birgun sayılır

Armağan ettiğin kutsal mendile
Akarken icimi dağlayan cile
Manavgat denilen cağlayan bile
Benim gozyaşımdan durgun sayılır

Ne kadar zulmetsen ah etmem sana
Her iki cihanda gul kana kana
Seninle cehennem oduldur bana
Sensiz cennet bile surgun sayılır

Similar threads

Soner Kıp 30 haziranda soylediği şarkı Bir şarkısın sen Bir Şarkısın Sen Soner Kıp Gulu Susuz Seni Aşksız Bırakmam şarkı sozu Seninle tattım ben her mutluluğu Bırakıp gidersen bilki yaşamam Omrumden canımdan ne istersen al Gulu susuz seni aşksız bırakmam Uşudum diyorsan guneş olurum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
muazzez abacı :VURGUN Gözlerim uykuyla barıştı sanma Sen gittin gideli dargın sayılır Ben de bir zamanlar sevildim amma Seninki düpedüz vurgun sayılır Yalan mı söyledin göz göre kadar Ne vakit dolacak verdiğin süre Gönülden gördüğüm takvime kadar Aldığım her nefes birgün sayılır Armağan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Muazzez Abacı Vurgun Gözlerim uykuyla barıştı sanma Sen gittin gideli gücenmiş sayılır Ben de çok eskiden sevildim amma Seninki düpedüz vurgun sayılır Yalan mı söyledin göz kadar tarafından Ne zaman dolacak verdiğin süre Gönülden gördüğüm takvime tarafından Aldığım her nefes birgün sayılır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Recep Tekin 7 Temmuzda soylediği şarkı Bir Şarkısın Sen Bir Şarkısın Sen Recep Tekin Kesik Cayır Şarkı Sozu Kesik cayır bicilir mi Sular soğuk icilir mi Bana yardan gec diyorlar Seven yardan gecilir mi Ağam desinler desinler Şeker yesinler Şu kız şu oğlana Vurgun desinler Aman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Bir Şarkısın Sen Yarışmasında Soner Kip'in Söylediği Gülü Susamış Seni Aşksız Bırakmam Soner Kıp 30 haziranda söylediği şarkı Bir şarkısın sen Bir Şarkısın Sen Soner Kıp Gülü Susuz Seni Aşksız Bırakmam şarkı sözü Sevgili melekler, hemen şimdi paylaştığımız Bir Şarkısın Sen Berna 'nın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
858,496Konular
981,668Mesajlar
29,741Kullanıcılar
babanız61Son üye
Üst Alt