Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bir Şarkısın Sen Veli Huzurum Kalmadı Şarkısı 30 Haziran

Bir Şarkısın Sen Veli Huzurum Kalmadı Şarkısı 30 Haziran
0
92

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Bir Şarkısın Sen Veli'nin 30 Haziranda soylediği şarkı Huzurum Kalmadı

Bir Şarkısın Sen Veli Huzurum Kalmadı şarkı sozu

Bilsen uzaklarda kimler ağlıyor
Gelemem sevdiğım felek koymuyor
Gurbet eller bana bir mesken oldu
Gelemem bir tanem kader bağlıyor

Huzurum kalmadı fani dunyada
Yapıştı canıma bir kara sevda

Bu hasretlik bizi curutecek mi
Bır gun ağlatmayıp guldurecek mi?
Yoksa kavuşmadan bizi yaradan
Şu gurbet ellerde oldurecek mi

Similar threads

Veli Celik 7 Temmuzda soylediği şarkı Bir Şarkısın Sen Bir Şarkısın Sen Veli Celik Merak Etme Sen Şarkı Sozu Bakışların bana biraz cesaret versin Korkuyorum sana aşktan soz etmeye ben Bir sevdiğin varsa ne olur soyle soyle Giderim bu diyardan merak etme sen Toprak olur taş olurum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Turkce Olimpiyatları Muhammad Usta Şarkısı 30 haziran Bir şarkısın sen Bir Şarkısın Sen Muhammad Salman'ın 30 Haziranda soylediği şarkı Gel otur yanıma derdimi dinle Canım dediklerim yordu be usta Gozyaşın kaldıysa ağla benimle Dostum bildiklerim vurdu be usta Kimseler halim sormadı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Bir Şarkısın Sen Dilan 30 haziranda soylediği şarkı Bir Şarkısın Sen Dilan Ruya şarkı sozu Değmeyin feryadıma, Figanıma değmeyin Eğer sevda bu demekse Ben vazgectim Beni sevmeyin Garipliğim kader değil Gecici gulmeyin Bu kış da efkarlıyım Bahara Allah Kerim Hadi yureğim ha...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Bir Şarkısın Sen Mukaddes Dostum Dostum Şarkı Sozleri Bir Şarkısın Sen Mukaddes Dostum Dostum Şarkısı 14 Temmuz Bin Cefalar Etsen Almam Ustume Oy Gayet Şirin Geldi Dillerin Dostum Oy Varıp Yadellere Meyil Verirsen Oy Gış Ola Bağlana Yolların Dostum Dostum İlahi Onmaya Yardan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
2019 Turku Mesajları Turku Sozleri 2019 Altın Kafes idi benim durağım Dost elinde yaralandı yureğim Gel Yanıma yanıma salında gel gir koluma A guzel dolan da gel, cevreni saran da gel Oy beni beni beni Keşke sevmeseydim seni Beşparmak dağından gece ben gectim Anadan babadan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
858,498Konular
982,028Mesajlar
30,009Kullanıcılar
hshahzjxhstzSon üye
Üst Alt