Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bir Şarkısın Sen Yarışmasında Ali Taşçı'nın Söylediği Annem Şarkı Sözü

Bir Şarkısın Sen Yarışmasında Ali Taşçı'nın Söylediği Annem Şarkı Sözü
0
45

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Bir Şarkısın Sen Yarışmasında Ali Taşçı'nın Söylediği Annem Şarkı Sözü Ali Taşçı 30 haziranda söylediği şarkı Bir Şarkısın Sen Bir Şarkısın Sen Ali Taşçı Annem şarkı sözü Ilk bölümüyle geçen sezon gibi hayli ilgi görebilen Bir Şarkısın Sen proramı yarışmacılarından Bir Şarkısın Sen Ali Taşçı Annem şarkı sözü ile karşınızdayız meleklerbirsarkisinsenyarismasindaalitascininsoyledigiannemsarkisozu5c57a4e5ea955alt 1549247713 1549247713 birsarkisinsenyarismasindaalitascininsoyledigiannemsarkisozu5c57a4e62b2cbbirsarkisinsenyarismasindaalitascininsoyledigiannemsarkisozu5c57a4e62b2cbbirsarkisinsenyarismasindaalitascininsoyledigiannemsarkisozu5c57a4e62b2cb Rastlarsan gözleri ihtiyar yavruna Suçuna bağışla sarıl boynuna Biz bize yaşarken geldik oyuna Eller kadir değer bilmiyor annem Senin kadar kimse sevmiyor annem Bir yar için seni terkedip gittim Vicdanıma bir sor ne acı çektim Kendimi ben sana itimat ettim Eller kadir kıymet bilmiyor annem Senin kadar kimse sevmiyor annem Rastlarsan gözleri yaşlı yavruna Suçuna bağışla sarıl boynuna Biz bize yaşarken geldik oyuna Eller kadir değer bilmiyor annem Senin değin kimse sevmiyor annem Ne sevgiler geldi geçti kalbimden Kimse anlamadı garip halimden Senin hasretini duydum içten Eller kadir kıymet bilmiyor annem Senin kadar kimse sevmiyor annem Rastlarsan gözleri ihtiyar yavruna Suçuna bağışla sarıl boynuna Biz bize yaşarken geldik oyuna Eller kadir kıymet bilmiyor annem Senin dek kimse sevmiyor annem  

858,496Konular
982,142Mesajlar
30,090Kullanıcılar
Azad46Son üye
Üst Alt