Bir Şarkısın Sen Yarışmasında Berna'nın Seslendirdiği Anadan Öbür Şarkısının Sözleri Bir Şarkısın Sen Berna Anadan Farklı şarkı sözü bir şarkısın sen berna anadan ayrı şarkısının sözleri Sevgili melekler, daha önce paylaştığımız Bir Şarkısın Sen İsmail Kılıç Saçımın Akına Bakma şarkı sözü konusunun peşinde bu konumuzda Bir Şarkısın Sen Berna Anadan Öbür şarkı sözü ile karşınızdayızbirsarkisinsenyarismasindabernaninseslendirdigianadanayrisarkisininsozleri5c57a4b9b7059alt 1549247669 1549247669 birsarkisinsenyarismasindabernaninseslendirdigianadanayrisarkisininsozleri5c57a4b9e446dbirsarkisinsenyarismasindabernaninseslendirdigianadanayrisarkisininsozleri5c57a4b9e446dbirsarkisinsenyarismasindabernaninseslendirdigianadanayrisarkisininsozleri5c57a4b9e446d eyvah bomboş geldi geçti en hoş yıllar sararken kırıldı aşka doymayan kollar benim gibi sevdiğine hasret kalanlar acayip gibi köşelerde hep ayrı ayrı anadan ayrı ayrı babadan ayrı olarak birde yardan farklı kaldım hepsinden acı oof of hepsinden acı sıladan ayrı olarak yuvadan ayrı olarak yuvadan bambaşka birde yardan ayrı kaldım hepsinden acı oof of hepsinden acı benim gibi sevdiğine hasret kalanlar acayip gibi köşelerde hep ayrı olarak anadan bambaşka babadan bambaşka birde yardan ayrı kaldım hepsinden acı çeken bilir şu gurbetin acılarını uyumayan geçen gecenin sancılarını kim özlemez esas baba bacılarını birde yardan öbür kaldım hepsinde acı