Bir Şarkısın Sen Yarışmasında Canan Arlı'nın Seslendirdiği Hey Onbeşli Şarksının Sözü Canan Arlı 30 Haziranda söylediği şarkı Bir Şarkısın Sen Bir Şarkısın Sen Canan Arlı Hey Onbeşli şarkı sözü Sevgili melekler, daha önce paylaştığımız Bir Şarkısın Sen Mehmet Daş'ın söylediği Bebeğim şarkı sözleri arkasında şimdi de Bir Şarkısın Sen Canan Arlı Hey Onbeşli şarkı sözü ile karşınızdayız meleklerbirsarkisinsenyarismasindacananarlininseslendirdigiheyonbeslisarksininsozu5c57a4cf7a69calt 1549247691 1549247691 birsarkisinsenyarismasindacananarlininseslendirdigiheyonbeslisarksininsozu5c57a4cfa9f36birsarkisinsenyarismasindacananarlininseslendirdigiheyonbeslisarksininsozu5c57a4cfa9f36birsarkisinsenyarismasindacananarlininseslendirdigiheyonbeslisarksininsozu5c57a4cfa9f36 Hey on beşli on beşli Tokat yolları taşlı Onbeşliler geliyor Kızların gözü yaşlı Aslan yarim kız senin adın hediye Ben dolandım sen de dolan gel beriye Fistan aldım endazesi on yediye Giderim ilinizden Kurtulam dilinizden Yeşil bas ördek olsam Su içmem gölünüzden Aslan yarim kız senin adin hediye Ben dolandım sen de dolan gel beriye Fistan aldım endazesi on yediye Gidiyom gidemiyom Sevdim terk edemiyom Sevdigim pek gönüllü Gönlünü edemiyom Aslan yarim kız senin adin hediye Ben dolandım sen de dolan gel beriye Fistan aldım endazesi on yediye