Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bir Şarkısın Sen Yarışmasında Dilan'ın Seslendirdiği Rüya Şarkısının Sözleri

Bir Şarkısın Sen Yarışmasında Dilan'ın Seslendirdiği Rüya Şarkısının Sözleri
0
52

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Bir Şarkısın Sen Yarışmasında Dilan'ın Seslendirdiği Rüya Şarkısının Sözleri Bir Şarkısın Sen Dilan 30 haziranda söylediği şarkı Bir Şarkısın Sen Dilan Rüya şarkı sözü Sevgili melekler, daha önce paylaştığımız Bir Şarkısın Sen Berna Anadan Ayrı şarkı sözü konusunun peşinde bu konumuzda Bir Şarkısın Sen Dilan Rüya şarkı sözü ile karşınızdayızbirsarkisinsenyarismasindadilaninseslendirdigiruyasarkisininsozleri5c57a4b34aa6ealt 1549247663 1549247663 birsarkisinsenyarismasindadilaninseslendirdigiruyasarkisininsozleri5c57a4b37fde1birsarkisinsenyarismasindadilaninseslendirdigiruyasarkisininsozleri5c57a4b37fde1birsarkisinsenyarismasindadilaninseslendirdigiruyasarkisininsozleri5c57a4b37fde1 Değmeyin feryadıma, Figanıma değmeyin Eğer sevda bu demekse Ben vazgeçtim Beni sevmeyin Garipliğim alın yazısı yok Geçici gülmeyin Bu kış da efkarlıyım Bahara Allah Kerim Hadi yüreğim ha çaba Hele sıkı dur hele sabret Başını eyme düşey tut Bu bi rüyaydı farzet hadi hadi yüreğim ha gayret Hele sıkı dur hele sabret Başını eyme tepede olan tut Bu bi rüyaydı farzet hadi hadi yüreğim ha çaba  

Similar threads

Sertap Erener & RüYa Değmeyin feryadıma, Figanıma değmeyin Eğer sevda bu demekse Ben vazgeçtim Beni sevmeyin Garipliğim alın yazısı yok Geçiçi gülmeyin Bu kışta efkarlıyım Bahara Allah kerim Hadi yüreğim ha gayret Hele sıkı dur hele sabret Başını eyme dik tut Bu bi rüyaydı farzet hadi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Bir Şarkısın Sen Yarışmasında Dilan'ın Söylediği Yanarım Şarkısının Sözleri Bir Şarkısın Sen Dilan 14 Temmuz'da Söylediği Yanarım Şarkı Sözü Bir Şarkısın Sen Dilan Yanarım Şarkı Sözleri Sevgili melekler, daha önce ancak programlardan birinde Rüya şarkısı ile ekranlara gelen Dilan'dan bu kez...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
Bir Şarkısın Sen Dilan 30 haziranda soylediği şarkı Bir Şarkısın Sen Dilan Ruya şarkı sozu Değmeyin feryadıma, Figanıma değmeyin Eğer sevda bu demekse Ben vazgectim Beni sevmeyin Garipliğim kader değil Gecici gulmeyin Bu kış da efkarlıyım Bahara Allah Kerim Hadi yureğim ha...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Bir Şarkısın Sen Yarışmasında Berna'nın Seslendirdiği Anadan Öbür Şarkısının Sözleri Bir Şarkısın Sen Berna Anadan Farklı şarkı sözü bir şarkısın sen berna anadan ayrı şarkısının sözleri Sevgili melekler, daha önce paylaştığımız Bir Şarkısın Sen İsmail Kılıç Saçımın Akına Bakma şarkı sözü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Bir Şarkısın Sen yarışmasında Yusuf Köse Antebin Kalesine Şarkısının Sözleri Yusuf Köse 30 haziranda söylediği şarkı Bir Şarkısın Sen Bir Şarkısın Sen Yusuf Köse Antebin Kalesine şarkı sözü Sevgili melekler, daha önce paylaştığımız Bir Şarkısın Sen Dilan Rüya şarkı sözü konusunun gerisinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
858,496Konular
981,871Mesajlar
29,913Kullanıcılar
DerieriSon üye
Üst Alt