Bir Şarkısın Sen Yarışmasında Mukaddes Saçlarından Bir Tel Aldım Şarkısının Sözleri Bir Şarkısın Sen Mukaddes 30 haziranda söylediği şarkı Bir Şarkısın Sen Mukaddes Saçlarından Bir Tel Aldım şarkı sözü Sevgili melekler, daha önce paylaştığımız Bir Şarkısın Sen Şebnem Keskin I Have Nothing şarkı sözü konusunun arkasından bu konumuzda Bir Şarkısın Sen Mukaddes Saçlarından Bir Tel Aldım şarkı sözü ile karşınızdayızbirsarkisinsenyarismasindamukaddessaclarindanbirtelaldimsarkisininsozleri5c57a4ca08ecdalt 1549247685 1549247685 birsarkisinsenyarismasindamukaddessaclarindanbirtelaldimsarkisininsozleri5c57a4ca39c34birsarkisinsenyarismasindamukaddessaclarindanbirtelaldimsarkisininsozleri5c57a4ca39c34birsarkisinsenyarismasindamukaddessaclarindanbirtelaldimsarkisininsozleri5c57a4ca39c34 Saçlarından bir tel aldım Haberin var mı yar yar Haberin var mı? Ben gönlümü sana verdim Haberin var mı yar yar Haberin var mı? Gözden uzaktan dilden ırak Ben seni sevmişim yazık Haberin var mı yar yar Haberin var mı yar yar Haberin var mı? Gözler kalbin aynasıdır Yalan söyler mi yar yar Yalan söyler mi Aldatan gözleri gördüm O da sende mi yar yar O da sende mi Son hatıran kaldı bende Onu da alsana yar yar Onu da alsana Yaptığınla mutlu musun? Söylesen bana yar yar Söylesen bana