Bir Şarkısın Sen Yarışmasında Soner Kip'in Söylediği Gülü Susamış Seni Aşksız Bırakmam Soner Kıp 30 haziranda söylediği şarkı Bir şarkısın sen Bir Şarkısın Sen Soner Kıp Gülü Susuz Seni Aşksız Bırakmam şarkı sözü Sevgili melekler, hemen şimdi paylaştığımız Bir Şarkısın Sen Berna 'nın söylediği şarkının sözleri gerisinde bu konumuzda da bir misafirimizin ricası üzerine Bir Şarkısın Sen Soner Kıp Gülü Susamış Seni Aşksız Bırakmam şarkı sözü ie karşınızdayızbirsarkisinsenyarismasindasonerkipinsoyledigigulususuzseniasksizbirakmam5c57a4db3c88calt 1549247703 1549247703 birsarkisinsenyarismasindasonerkipinsoyledigigulususuzseniasksizbirakmam5c57a4db6a8c8birsarkisinsenyarismasindasonerkipinsoyledigigulususuzseniasksizbirakmam5c57a4db6a8c8birsarkisinsenyarismasindasonerkipinsoyledigigulususuzseniasksizbirakmam5c57a4db6a8c8 Seninle tattım ben her mutluluğu Bırakıp gidersen bilki yaşamam Ömrümden canımdan ne istersen al Gülü susuz seni aşksız bırakmam Üşüdüm diyorsan güneş olurum Yanarım sevginle alev olurum Dolarım havaya nefes olurum Gülü susamış seni aşksız bırakmam Gönlündeki derdi siler atarım Ümit pınarıyla coşar akarım Kış göstermem sana ben defalarca baharım Gülü susuz seni aşksız bırakmam Üşüdüm diyorsan güneş olurum Yanarım sevginle ateş olurum Dolarım havaya nefes olurum Gülü susuz seni aşksız bırakmam