Bir Şarkısın Sen Yarışmasında Tahir Türkoğlu'ndan Kirpiğin Kaşına Değdiği Vakit Şarkı Bir Şarkısın Sen Kirpiğin Kaşına Değdiği Süre 14 Temmuz Bir Şarkısın Sen Tahir Türkoğlu Kirpiğin Kaşına Değdiği Vakit Şarkı Sözü Sevgili melekler, Bir Şarkısın Sen müsabaka programı hoş oyuncu ve sunucu Pınar Altupğ sunumuyla devam ediyor Bu yazımızda Bir Şarkısın Sen Tahir Türkoğlu Kirpiğin Kaşına Değdiği Vakit Şarkı Sözü sizlerle paylaşıyoruzbirsarkisinsenyarismasindatahirturkoglundankirpiginkasinadegdigizamansarki5c57a44b29007alt 1549247559 1549247559 birsarkisinsenyarismasindatahirturkoglundankirpiginkasinadegdigizamansarki5c57a44b5e48bbirsarkisinsenyarismasindatahirturkoglundankirpiginkasinadegdigizamansarki5c57a44b5e48bbirsarkisinsenyarismasindatahirturkoglundankirpiginkasinadegdigizamansarki5c57a44b5e48b Kirpiğin Kaşına Değdiği Zaman Kirpiğin kaşına değdiği süre Bekleme sevdiğim vur beni beni Sevdanın şafağı söktüğü vakit Diyardan diyara sal beni beni Saçların rüzgarı tel tel biçende Dudağın dilinden şerbet içende Gönlünde duygular ateş saçanda Alevden gömleğe sar beni beni Hasreti bırakıp özlem getiren Güllerin yerine diken bitiren Gönlümde yarayı açan o tren Ötünce hatırla yar beni beni