Bir Şarkısın Sen Yarışmasında Veli'nin Söylediği Yalnızım Dostlarım Sözleri Veli Çelik 1 Eylülde Söylediği Şarkı Bir Şarkısın Sen Bir Şarkısın Sen Veli Çelik Yalnızım Dostlarım Şarkı Sözü Hayatı hakkında kısaca bilgiler paylaştığımız Bir Şarkısın Sen Veli Çelik Yalnızım Dostlarım Şarkı Sözü ile karşınızdayız meleklerbirsarkisinsenyarismasindavelininsoyledigiyalnizimdostlarimsozleri5c57a12c5df51alt 1549246759 1549246759 birsarkisinsenyarismasindavelininsoyledigiyalnizimdostlarimsozleri5c57a12c8b053pngbirsarkisinsenyarismasindavelininsoyledigiyalnizimdostlarimsozleri5c57a12c8b053pngbirsarkisinsenyarismasindavelininsoyledigiyalnizimdostlarimsozleri5c57a12c8b053png Çekmediğim dertler elem kalmadı Feryatsız gündüzüm olmadı Çekmediğim dertler ızdırap kalmadı Feryatsız gündüzüm olmadı Ağlamadık cadde köşe kalmadı Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız Ağlamadık sokak köşe kalmadı Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız O eski halimden eser değil acilen Izdırap içinde yorgunum hemen O eski halimden eser değil acilen Izdırap içinde yorgunum derhal Tutun kollarımdan düşerim acilen Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız Tutun kollarımdan düşerim şu anda Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız Neler gördüm neler geldi başıma Düşe kalka geldim ben bu yaşıma Neler gördüm neler geldi başıma Düşe kalka geldim ben bu yaşıma Tutup da kaldırın allah aşkına Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız Tutup da kaldırın allah aşkına Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız