Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

bir sazan olayı

bir sazan olayı
0
166

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Bir SAZAN oLay )
Otobusle giderken, Bolu Dağı`nda verilen molada hemen tuvalete koşturdu
Korkunc sıkışmıştı Şansına boş kabin bulup kendini oraya attı
Tam oturmuştu ki yan kabinden bir ses merhabadedi
Adam şaşkın Merhabadiye cevap verdi
Ses devam etti: Nasılsın?
İlk defa başına boyle bir şey geliyordu
Yine şaşkın şaşkın yanıtladı: Sağ ol, iyiyim sen nasılsın?
Ses sordu: Ne yapıyorsun?
Bir an tereddut gecirdi Adam onun tuvalette olduğunu bildiği icin mutlaka ne yaptığını da biliyordu Duşundu ve yanıtladı: Bendedi İstanbul`dan Ankara`ya gidiyorum Sen nereye gidiyorsun?
Adamın sonraki cumlesi bu muhabbeti sona erdirdi
Hayatım, telefonu kapatıyorumYandaki tuvalette bir gerizekalı var Sana sorduğum sorulara yanıt verip duruyor Ben seni sonra ararım

Similar threads

Bir sazan olayı gülmekten koptum birsazanolayigulmektenkoptum5c5612f24dd16gifalt hahaha hahaha hahaha gülmemek elde yok meleklerimm Bir sazanlık olayı fakat gülmektennn koptumbirsazanolayigulmektenkoptum5c5612f251b56alt :p Stick Out Tongue :piha: Hadi çabuk okuyun ve yorumlarınızı paylaşın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Bir SAZAN OLAY ) Otobüsle sırası gelmişken, Bolu Dağı`nda verilen molada anında tuvalete koşturdu Korkunç sıkışmıştı Şansına boş kabin bulup kendini oraya attı Tam oturmuştu ama tabi kabinden bir ses merhabadedi Adam sersemlemiş Merhabadiye cevap verdi Ses devam etti: Nasılsın? Ilk kere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
mükemmel bir sazan olayı Otobüsle bu vesileyle, Bolu Dağı'nda bahşedilen molada derhal tuvalete koşturdu Dehşet sıkışmıştı Şansına boş kabin bulup kendini oraya attı Bütün oturmuştu ki emrindeki kabinden bir ses merhabadedi Adam baş döndürücü Merhabadiye cevap verdi Ses devam etti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
bir sazan olayı bir sazan olayı Otobüsle bu arada, Bolu Dağı'nda bahşedilen molada anında tuvalete koşturdu Korkunç sıkışmıştı Şansına anlamsız kabin bulup kendini oraya attı Tam oturmuştu ki emrindeki kabinden bir ses merhabadedi Adam sersemlemiş Merhabadiye cevap verdi Ses devam etti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
sazanlıgın boylesı Otobüsle bu arada, Bolu Dağı'nda bahşedilen molada derhal tuvalete koşturdu Dehşet sıkışmıştı Şansına anlamsız kabin bulup kendini oraya attı Tam oturmuştu oysa emrindeki kabinden bir ses merhabadedi Adam baş döndürücü Merhabadiye yanıt verdi Ses devam etti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
858,498Konular
982,058Mesajlar
30,043Kullanıcılar
rolexnsnsbsbSon üye
Üst Alt