Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

bir sazan olayı

bir sazan olayı
0
60

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
bir sazan olayı bir sazan olayı Otobüsle bu arada, Bolu Dağı'nda bahşedilen molada anında tuvalete koşturdu Korkunç sıkışmıştı Şansına anlamsız kabin bulup kendini oraya attı Tam oturmuştu ki emrindeki kabinden bir ses merhabadedi Adam sersemlemiş Merhabadiye cevap verdi Ses devam etti: Nasılsın?Birincil kez başına böyle bir şey geliyordu Yeniden başı dönen başı dönen yanıtladı: Sağ ol, iyiyim sen nasılsın?Ses sordu: Ne yapıyorsun? Bir lahza tereddüt geçirdi Adam onun tuvalette olduğunu bildiği için mutlaka ne yaptığını da biliyordu Düşündü ve yanıtladı: Bendedi İstanbul'dan Ankara'ya gidiyorum Sen nereye gidiyorsun?Adamın sonraki cümlesi bu muhabbeti sona erdirdi Hayatım, telefonu kapatıyorumYandaki tuvalette bir gerizekalı var Sana sorduğum sorulara yanıt verip duruyor Ben seni sonradan ararım:dp47:  

858,498Konular
982,058Mesajlar
30,043Kullanıcılar
rolexnsnsbsbSon üye
Üst Alt