bir sen kaldın BİR SEN KALDIN Bir sen kaldın yanımda, Yangınlar içindeyken yüreğim, Avuçlarıyla su içeren, İşgale gelirken korkularım, Benimle birlikte savaşan, Bir yalnızlığım, bir sen kaldın Alkole boğulmuş bir gecede, Senin güzel gözlerinde, Beni kendime getiren, Gözlerinde kendimi buldukça, Çocuksu oldu sevinçlerim, Altın işlemeli hançeri, Yüreğime saplarken kimsesizliğim, Kanarken sabaha dek yaralarım, Tuz basmayıp, yaralarımı saran, Hayalinle bir sen kaldın Bir sen kaldın bende, Kendimde bile durmayan ruhum, Kaçak olup vururken kendini, Çıkmaz sokaklara, Sensizliğin vurgun saatlerinde, Gittiğin hatıra gösterirken, Yelkovanla akrep bir yerde, Seni hiçbir lahza, Hatta aldığım her nefeste, Denesem de unutamadım Izin vermedi ama anılarımız, Bende bir sen kaldın Gözlerinde yok muyum? Unuttun mu yoksa beni, Hayalim sende de kimliksiz mi? Haberin de gelmedi kaç zamandır Kuşlar selamını iletmedi, Yahut kendimi mi kandırmaktayım? Hala benimsin düşünceleriyle, Bende bir sen kaldın Nikotin kokan ellerim, Üşürken yokluğunun ayazında, Seni yazardım bekleyişlerimde, Gemiler demirlemişken limana, Deniz fenerlerini yakmıştım Sıkılmak bilmediğim bir ümitle, Seni bana getirir diyerek, Parlatmak istemiştim yollarını, Dostlarım beni dinlemeden, İnfaz etmişken varlığımı, Hayattan bile vazgeçmek istedim Yüreğimde, bedenimde sen vardın Seninleyken, hayalin yanımdayken, Sevgili yüreğimin kanadını kıramadım Daha Sonra vazgeçtim her şeyden, Bende bir sen kaldın Vazgeçilmezim olan sen, Bende kaldın