Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bir Sessiz Feryad Var İcimde

0
173

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Allah cc ozlemi

Bir Sessiz Feryad Var İcimde,Sessizlik cevap verememezlikten değil Sessizlik sıtk ile tefekkurdendir Her sesin bir vebali, vebalin hesabı var Kaldıramıyacağı yukun gamında sevabı var
Huzunlu gonle dokunan O Yuce Mevla'sı var
Aşk ile damla damla akan gozyaşının elbet bir vuslatı var

imagesbirsessizferyadvaricimde5ad24f3ba2447

Similar threads

Bir Gürültüsüz Feryad Var İçimde Allah cc özlemi Bir Sessiz Feryad Var İçimde,Sükunet cevap verememezlikten değil Sükunet sıtk ile tefekkürdendir Her sesin bir vebali, vebalin hesabı var Kaldıramıyacağı yükün gamında sevabı var Hüzünlü gönle dokunan O Yüce Mevlâ'sı var Aşk ile damla damla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
207
anlamlı nicker Yatagini gul yapraklariyla, ruyalarini papatyalarla susledim, uzerini sevgimle orttum tum kabuslarini da ben aldim ki sen rahat uyu birtanem! Askim yatagin, sevgim yorganin, yuregim yastigin olsun iyi uyu birtanem Ne zaman tutsam ellerini gozlerimin onunden mevsimler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
208
Etkileyici Unlu Sozler Etkileyici Unlu Guzel Sozler En Guzel Etkileyici Sozler Sevmiyorum şu saatin sesini,akmasın dursun zamanherşeyin bir oncesi ve sonrası vardır derler ya; YALAN senden once vardım belki ama aşkım senden sonra olmayacağım inan Gecemin gunduzumden farkı yok alaca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
201
Etkileyici Guzel Mesajlar En Etkileyici Guzel Mesajlar Etkileyici Guzel Sozler Mesajlar İLK GORUSTE ASKA INANIRMISIN? YOKSA DISARI CIKIP TEKRAR MI GIREYIM SENI UZAKTAN SEVMEYI,SANA BAKMADAN GORMEYI,SENI DUYMADAN DINLEMEYI,GOZYASLARIMLA GULMEYI,KAVUSMAK ICIN SABRETMEYI OGRENDIM AMA...
Cevaplar
0
Görüntüleme
201
Sevgilime Anlamlı Sozler yeni Sevgilime Anlamlı Sozler kısa Seni Sevdiğimi Duşundukce Olmeyi Diliyorum Tanrıdan Her Seferinde Kalbim Başka Bir İsyan Cıkarıyor Elimde Olsa Kalbimi Yerinden Soker Ayaklarımla Ciğnerdim Ama Elimde Değil Ne Seni Sevmemek Nede Kalbimi Sokup Ciğneye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
218
858,465Konular
981,142Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt