Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bir sevda tutun,Ama bu sefer kalbinizde tutun sevdanızı.

Bir sevda tutun,Ama bu sefer kalbinizde tutun sevdanızı.
0
60

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Bir sevda tutun,Ama bu sefer kalbinizde tutun sevdanızı Bir gül ekin, Fakat bu sefer kalbinize ekin bu gülü Bir sevda tutun, Ama bu sefer kalbinizde tutun sevdanızı Bir hayal kurun, Mutluluk vadisinde, gül bahçesinde, sevgi şehrinde, insanlara rahatlık saçan, mutluluk yayan, insanların kalbinden hüznü alıp yerine sevdayı, sevgiyi, aşkı, ALLAH (cc) aşkını yerleştiren bir yerin hayalini kurun… Bunlar hayal fakat sevinç uzak değil oysa… Aşk, sevda uzakta yok ancak… Kapatın kalbinizi madde âlemine, açın gönlünüzü mana âlemine, çıkın seyahate… Lakin bu gezi madden uzaktan, gül bahçesinde, sevda mahallesi, aşk sokağı, Namazgâh hanı, seccade döşeğinde gözyaşlarıyla ıslanan seccadenizin üstünde… Ötelere adım atın, Çırpın kanatlarınızı, uçun göklere, varın semalara, tanışın peygamberlerle, uzanın göklere yaklaşın cennete, girin Sidretül müntehaya, hani me’va cennetinin yanında, için orda gözyaşlarıyla doldurduğunuz mana sütünü, işte bakın sevgiliniz bütün karşınızda, sizlerin selamını bekliyor karşılıklı olma etmek için Şahitler de hazırlanmış sizlere tanıklık etmek için Daha ne beklersiniz işte geldiniz kabı kavseyne hadi, derhal işte alın seccadenizi, açın kalbinizi, dökün gözyaşlarınızı, varın sevgilinizin yanına, sevgilinize yalvarın, yakarın affınızı ve affımızı isteyin Sevgililer naziktirler bir şey istendiği vakit geri çevirmezler Hadi sunun dualarınızı, göz pınarlarınızdan ayrılan mana sütünün, mana âleminde fakat yükselişinizin yanına… Daha ne beklersiniz işte sevgili bizleri bekliyor… Evet, şimdi işte yalvarıyorum ve yalvaracağım Ey benim sevgilim, Rabbim yalnız sana yalvarır ve yalnız senden dilenirim Rabbim bizlere senin sevgini, senin aşkını tadına bakmak ve bu tatla son nefesimize dek yaşamak ve senin aşkınla senin huzuruna ulaşmak nasip eyle Amin​  

858,505Konular
982,836Mesajlar
33,077Kullanıcılar
Lequste44Son üye
Üst Alt