Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bir Sevgili Uğruna Şarkı Sozu

Bir Sevgili Uğruna Şarkı Sozu
0
156

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Bir Sevgili Uğruna Şarkısının Sozleri

Bir sevgili uğruna sende benim gibi
Yanma arkadaş
Bir sevgili uğruna sende benim gibi
Yanma arkadaş

O yaşlı gozlerine o yalan sozlerine kanma arkadaş
Giden gelirmi sandın aldandın boşa yandın
Bırakıp gittti seni neden ismini andın anma arkadaş

Bir gun geri gelecek senden af dileyecek
Sanma arkadaş
Bir gun geri gelecek senden af dileyecek
Sanma arkadaş

Yırt at resmini unut artık ismini anma arkadaş
Yırt at resmini unut artık ismini anma arkadaş
Giden gelirmi sandın aldandın boşa yandın
Bırakıp gittti seni neden ismini andın anma arkadaş

Similar threads

Umut Kaya Anma Arkadaş Şarkı Sozleri Anma Arkadaş Sozleri Umut Kaya Bir sevgili uğruna Sen de benim gibi yanma arkadaş O yaşlı gozlerine , o yalan sozlerine Kanma arkadaş,Kanma arkadaş Giden gelir mi sandın ,aldandın boşa yandın Bırakıp gitti seni nicin ismini andın Anma arkadaş ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Rafet El Roman ile birlikte Aşkı Virane şarkısını seslendiren Yusuf Guney bir album cıkarttıBu albumun tanıtımını Burada yapmıştımBen albumu dinledim ve cok beğendimŞimdi de sizlerle şarkı sozlerini paylaşıyorumimagesyusufguneybirsevdamasalisarkisozleri5adaef4254774gif Heder Oldum Aşkına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
En Romantik Sozler‎ Dunyanın En Romantik Sozleri * Sana Ne Demeliyim BilmiyorumGuneşim Desem Guneş BatıyorHayatım Desem Hayat KısaGulum Desem Oda SoluyorSana Canımmmm Demeliyim,Cunku Bu CaN sENınle YaşIyO * Sen benim icimde kalan nefes,Anlatamadıgım duygularımsın * kavuşmak olum ise...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Etkileyici en guzel gizemli Sozler Bana unut dediler seni unuttum;Ama seni değil, bana seni unut diyenleri sEnLe BiRlİkTeİkEn SaAtLeRe YeTiŞeMeDiM;SeNdEn AyRıLdIkTaN sOnRa DaKiKaLaRa ErİşEmEdiM Hayatta hic kimse icin ağLamaya değmez,ağLamaya değenLer zaten ağLatmazEğer bir gun ağLaman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
201
2019 En Guzel Aşk Sozleri Benim icin seni gormek suya benzer,seni yaşamak ise nefes almaya Susuz uzgun yaşarım ama nefes almadan ASLA… Seni yıldızlar kadar cok seviyorum Onlar kadar parlak ve onlar kadar yakınsın banaTek fark var onlar bin tane sen BİR tane… Gercek sevgi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
858,496Konular
981,668Mesajlar
29,741Kullanıcılar
babanız61Son üye
Üst Alt