Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bir Sevginin Ardindan...

Bir Sevginin Ardindan...
0
73

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Bir Sevginin Ardindan Sana ßu SatirLari soquk ßir aydin aksaminin kangren ettiqi bu dört duvar aRasindan yazioRum Sigara Dumaninda RenGi Sariya CaLan FotoGrafina bakaRakDört yiLin ßana CektirdikLerini HaykiRiyorum Ve aRtik Senden izin aLmadanpaRcaLanmis Cigerime Bu dört Biranin aLkoLünü i$Liyorum Her RüzqaR eSi$indeBirazcık Daha Titreyen PerdeLer ßana DudakLarinin kipirtiSini hatiRLatiyor ßir siqara Daha yakip ßu Sensiz yasamin ßana GetirdikLerine Lanet edioRum! ßurasi aSk Kokan Her Noktasi hatiRaLarla ßezenmis Bir c€vh€rtipki Meshur ßir müze qibi ßuraya herqün ßir ani icin Gözyasi döküLür Deri Bu ya Hisseder ßeLki Nefes Değin yakin oLan SevqiLi Kimi vakit koLLara kimi zaman SayfaLara DamLayan Bu yasLarin tatLi DokunuSunu Bu haLden anLamaz kaLeme bakarkenHicmi ZorLanmaz Bir insan DuyquLarini aktaRmakta Sevene ßöyLemi CektiriLirBu aSk aCisi diyen Dört yoL iSikLarini qöRüyorum OnLar biLe Benim Derdime Benim Sevqime Benim aSkima yaniyorLar tüm qeCe Boyu Disarda yaGan yagmuruRüzqarin nasiL savurduqunu qöRüyorum iCimdeki c€vh€ri mantiqimin Mantiqimi Savurmaya CaLismasi qiBi Birsey bu Sonucta Ne savruLan yagMur yaGmaktan VazgeciyorNede Ben c€vh€ri Sevmekten Bu Gece Güya yiLLardir Biriktirdiqim aciLarimi SayfaLara Kusmaya CaLisiyorum eLimde deiLBunlar Caresiz BekLeyisin aLcak MermiLeri yanLiz kaLbimde Öyle Korunuyorsunki MermiLer dahi Gecmiyor Bu aSktan Sana CektiremiyorLar Benim herbir Hucreme Cektirdikleri aCiyi Yer Yer BosLuklari oLan penCeremden qiRen RuzqaR ciqLikLari Sanki Dem VuruyorLarya$adiqim SessizLiqe Azıcık Sonradan iCkim biTerHava aydinlaniryaqmuR dinerRüzqaR esmezqözyaSlari akmaz Fotoqrafina inceden bir qün i$iqi yanSirve artik perdeLer kipiRdamaz ßu sarhos bedenim Siradan Sensiz Bir qunde yasamaya Devam edecek imKansiz ßir aSk uqRuna ßir qece oLsun yanimda oLduqun icinSözz ßirqün baştan başa aqLamayacaqim ßakma sen Kuruyan qözLerimeSen qüL yeterkißen biriktiririm qözyaSLarimizi ikimizin yerine Günün ayDin oLsun ayDin duyqudan mahrum kaHpe Sehiriste yeniden ßen hazirim KüstahLikLarina Gün qeLir hesapLasiriz eLbet ßu c€vh€ri deiL sen€c€L ßiLe CaLamaz iCimden!!! Bosluktansüzülen  

858,505Konular
982,799Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt